Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #46824192

    törölt tag

    válasz prisz #125347 üzenetére

    Hasonlóan gondolom én is.

    Ha jól emlékszem a hwsw cikkben azt írták ,hogy 3 évvel ezelőtt indult a fejlesztés. Ha ez igaz , akkor ez ahhoz képest nokedli. Ettől sokkal nagyobbat kellett volna durrantani ennyi idő után.
    Helyette annyi lett belőle ,hogy aranyáron kaphatsz 2db 4 k csatornát. Ha van kedved használhatsz android appokat,de a tévézés szempontjából az egyik legfontosabb tiltva van.Vicc!
    Minőségi ugrás nulla és a műsor felvétel funkció durva visszalépésen esett át. (tudom törvények stb...stb. de ez engem mint felhasználót nem érdekel. nekem mindegy honnan jön a rögzített stream ,hdd vagy távoli hdd.)

    A telefonos tvgo -nak az új iptv platform bevezetésekor már illett volna ezt a fabad skint lecserélni és a beígért chromecast funkciót aktiválni.

    Szóval ha 3 év alatt ennyit hoztak össze, akkor nagyon bízom benne ,hogy még legalabb 3 évig nem akarják a "régi" boxokat begyűjteni.

    Amit még nem tudok hová tenni az az , hogy kb. minden cikkben elhangzott ,hogy ez már alkalmas lesz arra ,hogy személyes ajánlókat adjon stb...stb... Ebből nekem az jön át ,hogy a fejlesztéskor ez is prioritás volt, ha már ennyire hangoztatni kell. Leginkább lineáris tv adások nézésére használt platformnál ennek mi az értelme? Megmondja nekem mit akarjak nézni a 15db csatornából amit nézek?
    Szerintem erre kar az erőforrásokat pazarolni.

    De ez is elhangzott a cikkben ,hogy nagyjából ennek a fícsörnek sincs semmi értelme. Legalabbis ahogy most működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák