Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -ZeeZee-

    senior tag

    Üdv!

    Kamerákat szeretnék elérni Sagemcom Fast5655 V2-ön keresztül. 2 kamera doboz van (provision 3db kamerával és hikvision 4 db kamerával), amit szeretnék hálózaton kívülről elérni. No-ip ddns-t regisztráltam az első doboznak, fix IP-t adtam neki és DMZ-be tettem az ONTban. A kamera rendszerében beállítottam a ddns-t, a külső hozzáférés portjait viszont nem állítottam itt át. Az ONT-ban állítottam be port forwardot: a külső és a belső IP-t azonosnak állítottam be (a kamera fix IP-jét), a bejövő portokat a kamerán beállítottra. Mégsem érem el kívülről. Időtúllépés miatt megszakad a kapcsolat. Tegnap még nyitott volt a port, azóta gondolom váltott az IP, jelenleg zártnak látom és most nem vagyok a helyszínen, hogy megnézzem mi a mostani. Jelenleg a második beüzemelése estére marad. A kérdéseim a következőek:
    - Az ONTban is be kell állítanom a ddns-t, hogy oda küldje az IP címet, elérjem kívülről (mégha nem sikerült nyitott porttal sem...)
    - Hogyan tudom a 2. kameradobozt elérni kívülről? Ugyanazzal a ddns címmel, más IPre teszem a 2. kameradobozt, és más bejövő portforwardot adok meg, hogy a másik IP-re küldje?

Új hozzászólás Aktív témák