Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robi_73

    őstag

    válasz enginev3.0 #121037 üzenetére

    Folyamatosan követem a fórumot és tudtam mit vállalok, teljesen új gerincen vagyok szerintem az utcánkba az elsők között nálam hozták be az optikát.

    Augusztusban indult a projekt, október második felében végeztek a telepítéssel, és dec. 1-el engedte a szerződéskötést a T rendszere. A kivételezés is érdekesen alakult, mert 3x ástak és betonoztak, a lépcsőházba az első kivitelező rosszul telepítette az eszközöket, majd jött egy másik csapat aki kezdte ellőről az egészet. Teljesen leamortizálták a környéket (járdák, utak, füves terület), de mivel a UPC feltöltési sebessége nagyon karcsú nekem, és ők is átállnak IPTV-re így minden vezetéket cserélni kell így is úgy is váltottam. Az új kiépítés miatt tudtam nem lesz egyszerű és problémamentes az átállás, de úgy voltam vele majd leverem rajtuk. A családom már most a nyakamat akarja szegni a szakadozó net és tv szolgáltatás miatt, de én bízok benne, hogy rendeződni fognak a dolgok.

    Az biztos, hogy a UPC beton stabilan üzemeltett nálam, a TV szolgáltatás jobb és átláthatóbb volt, de a 500/23Mbps-es net hátráltatott a munkámban. A bizalom részemről megvan... ;)

    Robi73

Új hozzászólás Aktív témák