Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz st3v3np3t3r #110387 üzenetére

    Nálam ez egyszerű, mert ha sport, akkor Digi (már ha van, kábel). Mert sajnos műholdon csak a DS 1-2 HD, a 3 nem. Illetve a Spíler 1-2 is csak sd, műholdon. És kérdés, mi lesz a Sport tv-vel. Utóbbi engem nem érdekel annyira, de a Spektrum az igen.
    T-nel is van akadozas, az iptv egy jo kis coaxos leterhelt területen (ahol pl most lakom) borzalom. Talán 10 évig volt Digi, ha kétszer volt valami gondom, lehet sokat mondok. Hogy melyik a megbízható, arról sztem kár vitatkozni, mert egyformán elég gyengus mind.
    Kép minősége viszont kiemelkedően a legjobb Digin. És ne felejtsük el, nem kell a pocsék box, lazán dvb-c és mehet (pl. saját rögzítő, stb, stb, sorolhatnám).

    Műhold: T műhold jobb volt, mint az iptv, de régebben. Azóta sztem a T is felezett műholdon, ahogy a UPC Direct is, így kb nincs értelme. Sőt, a UPC Direct még a felbontassal is trükközött, az 1920x1080 helyet bizony 1440×900 lett rgy rakat HD adás. Kivéve pl a Telenor tp-rol atvett csatornákat (NatGeo, AnimalP). A Diginel ezt nem játszották el, legalább is a sportokon nem. No, de ez ne legyen mervvadó, mert a megfelelő bitrata sokkal fontosabb.
    Két dolog: a legjobb képe konkurencia nélkül a Digi DVB-C-nek van. Ami most van, az egy hónapon belül változhat, és a T iptv is teljesen ok.

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák