Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DJ. Ru$y

    félisten

    A netes mellékleteket áttúrtam, az ÁSZF törzsrészt még nem. Sajnos a névlegesre nem találtam semmit eddig, de a xDSL-re igen, kifejtem lejjebb, de addig is pár olyan dolog, amit többen kérdeztek már itt.

    "Hálózatsemlegesség
    Helyhez kötött (vezetékes) internet szolgáltatás esetén a Szolgáltató nem alkalmaz adatmennyiségen alapuló sávszélesség szűkítést."

    "WI-FI KÉPESSÉG, HELYHEZ KÖTÖTT INTERNET-HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE WI-FI KÉPES ESZKÖZZEL
    A Lakossági ÁSZF rendelkezései a Wi-Fi eszközre, annak működésére, az azon igénybe vett szolgáltatásra csak annyiban vonatkoznak, amennyiben azt a jelen pont szerinti rendelkezések ezt kifejezetten jelzik. A Szolgáltatótulajdonát képező, az internet-hozzáférési szolgáltatáshoz biztosított végberendezések (pl: HGW–Home Gateway) egyes típusai Wi-Fik épességgel vannak ellátva. A helyszíni létesítés során, az internet-hozzáférési szolgáltatást a végberendezésen keresztül igénybe vevő Előfizetőkérésére a Wi-Fi szolgáltatást díjmentesen bekapcsolja a Szolgáltató, azonban a létesítést követően, a Wi-Fi eszköz konfigurációs hibájáért, ezzel összefüggésben a Wi-Fi szolgáltatás hibás működéséért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Wi-Fi eszköz utólagos konfigurálása nem tartozik a Szolgáltatófelelősségi körébe, ... A Szolgáltató a Wi-Fi képesség biztosításával kapcsolatos hibaelhárítás, helyszíni kiszállás, utólagos szerelés díját kiszámlázhatja az Előfizető részére..." ITT 3-4. oldal

    xDSL-es csomag:
    "Az előfizetői hozzáféréseken rendes körülmények között általában elérhető, illetve aktuálisan elérhető sebességértékeket a hozzáférés típusa, az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai, valamint a központtól való távolság határozzák meg. Amennyiben ezek alapján az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékeinél magasabb sebesség értékek érhetők el, úgy Szolgáltató a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozza a kínált értékben, hanem annál magasabb sebességű szolgáltatást is elérhetővé tehet. VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával a letöltési sebességkínált sebessége,elméleti maximuma 100Mbit/s is lehet." ITT 4. oldal 2.1.1.

    Vagyis, ha a vonal többet tudna, de ők korlátozzák, akkor a saját ÁSZF-jüket szegik meg... Javítson ki valaki, ha tévedek..

    Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

Új hozzászólás Aktív témák