Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maxrad1580

    aktív tag

    Üdv mindenkinek.
    El vagyok keseredve ezért szántam rá magam hogy egy kicsit elpanaszoljam a gondomat.
    Biztosan nem csak én járok ebben a cipőben hanem másoknak is van hasonló gondja.
    Beköttettem az internetet ezzel a céggel lassan 2 éve (sajnos).
    8 megás csomagot kértem, bekötték és az első napoktól kezdve a sebesség 1-2 megánál gyorsabb soha nem volt,és emellett még a router is logolt állandóan, hibákat észlelt a vonalban és 10 percenként ledobált.
    Hibabejelentés folyamatosan de semmi változás ígéret az volt bőven hogy így meg úgy javítják de messze vagyok a központtól (kb 3km) és sajnos úgy néz ki nem tud többet a vonal.
    Közben a javítással odáig jutottak hogy már 1 mega sincs a letöltési sebességem.
    Közben és jó ügyfélhez illően fizettem 2 éven keresztül a havi 11 ezer forintot a szolgáltatás?????ért net+telefon vonal.
    Múlt hónapban javasolták a szerelők hogy rájuk hivatkozva vetessem vissza a sávszélt 5 megára merthogy nem tudnak többet biztosítani.Erre 2 év után jöttek rá :W
    Jó vegyük vissza. Telefonáltam rögzítették ok 72 órán belül áttesznek a kisebb csomagba mondták ők. 10 ilyen bejelentés és ígéret után ha most felhívom őket és megkérdezem milyen csomagban vagyok a válasz ugyanaz hát a 8 megásban.
    Február 16-án nagyon rossz lett a net. Megint felhívtam őket és kérdésemre a válasz az volt hogy lekorlátoztak 1 megára mert ennyit bír a vonal. Jó...kérdeztem melyik csomagot fizetem.. válasz hát a 8 megásat.
    Kérdezem én hogy mit tehetnék én mezei előfizető? Valami jótanácsot szívesen fogadnék mert havi 11e forintot fizetek a semmiért és már teljesen tanácstalan vagyok.
    Ezek mindent megtehetnek?

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.

Új hozzászólás Aktív témák