Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  Ujra reggel.

  Visszaolvasva tiszta depisnek tünhetek ezekkel a ''már megint reggel'' mondatokkal.Pedig nem is vagyok az.Ma visszatérünk a tetőhöz ami szerkezetkész már.Lambériázni fogunk.Ide jó visszajönni mert itt legalább fizetnek.Az embernek máris jobb a hangulata. :D
  Gyerekek élvezik a szünetet.Imrusnak kell felkészitésre járni hogy 5. osztályban ne legyen vele gond.Mindketten,Ő és Zsani is dislexiás.Kislétszámú osztályba járnak.Imrusnak jövőre minden tárgyat más fog tanitani ésháát erre készülni kell.Amugy is egy kis félénk kisfiu.Nincsenek barátai.Nagyon nehezen küzd meg az élettel.Bármiben segitenék neki de egyszerűen nem tudok.Ezt neki kellene megvivni.De annyira félénk hogy nem tudja megtenni.
  Zsani az igazi tökös csaj.Vele nincs gond.
  Igaz Imrusnak volt 3 és fél évesen volt egy agyhártya gyulladása.Abban az évben fejér megyében 2 gyereknek volt agyhártya gyulladásaés csak Imrus élte tul.Igaz ráment az egyik fülének a hallása.
  Az egész egy ártatlan fülgyulldással indult amit nem kezeltek és a genyj az agy felé tört utat.
  Az ember nem is gondolná mennyire kiszolgáltatott akkor mikor beteg a gyereke.Amikor vittem Imrust a korházba akezemben mint egy darb rongy volt..Nem birta magát tartani . Az egyensuly érzééke gajjra ment egy pillanat alatt.Megműtötték.Kivágták a füle mögött és kivettek egy darab csontot.Kipucolták és visszazárták.2 hét intenzive volt.Megőszültem a 2 hét alatt.Még most is a könnyeimet nyelem hogy irom.Szörnyű volt.
  És az egészet meg lehetett volna uszni azal ha felszurják a fülét neki.
  Mindenki figyeljen gyermeke fülére mert nem játék!!!!

Aktív témák