Hirdetés

Aktív témák

 • bim

  veterán

  ''Remek'' hangulatban ébredtem ma reggel.
  Tegnapi mozi mára tolodott mert csak az első2 sorba lett volna hely, de oda nem ültünk be inkább.Persze a gyerekek végig duzzogták az utat hazáig.
  Ma végre aludhatnék de felébredtem.Ilyen ez a rohadt megszokás. :(((
  Persze tiszta hulla vagyok.
  Mami éjjel dolgozott.Tescoban pénztáros.4 órás munkarendben délután vagy zárósként nyomja zsíros 46 ezer forintért havonta.
  Legalább a gyerekeket el tudja rendezni.Esetleg pasizni is tud délelőtt ha ugy tartja kedve. ;)
  Nem szereti a számitógépet igy valszeg soha nem fogja olvasni ezt a naplóféleséget.
  Tegnap ahogy mentünk a moziba megnéztem jól a nőket. :D Az alba plázában voltunk.Igazi plázacicusok voltak..Mindamelett hogy elitélem őket,igazi kivánatos kis ribik voltak.Nyami nyami!Megharapdáltam volna őket..Persze ez csak elmélet mert kezdek kifelé menni az életből.A napi stressz és hajtás szépen csökkenti a szexuális étvágyamat és teljesitményemet.Jó ha hetente 1x megy a dolog.Hiába! Öregszem.
  Nem tudom ki hogy van vele de én kb. a házasságom első 7 évében a nőket is aig néztem meg.Na jó!Azért a jobbakat észrevettem.Ma pedig már minden miniszoknya és kivillanó poci vonza a tekintettemet.Meg is jegyeztem hazafelé maminak ezt a dolgot. Erre elmondta ő is hogy már észre sem veszi hogy a nőket nézegetem.Már ugy közlekedünk hogy ő a gyerekekkel előttem 1 lépéssel.Semmi kéz a kézben dolog.

  Egy lakótelepen lakunk 49 m2 2 szobás lakásban.Valahogy ugy alakult hogy költözéskor kiszorultam a 3-2-1-es ülőgarnitura ágy részéről.Mami és a 2 gyerek alszik ott.Amugy nagyon kényelmetlen rajta a fekvés.Én pedig a kisszobában alszok egy heverőn.Mindennek már 8 éve.Nemhogy külön ágyon,de külön szobában is alszunk.Ez lenne a hosszu házasság titka?Hmmmmm...

  Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe.Visszabujak az ágyba mami mellé.(reggelente idefekszik az én ágyamba )esetleg ha előbb felébred mint a gyerekek akkor szexelünk.Talán...

Aktív témák

Hirdetés