Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos szilveszteri átalváson vagyok túl. Míg más bulizik és iszik nekem ez csak egy nap a sok közül. Éjfél után felébredtem de csak azért mert cunci nem tudott aludni és felkeltette az egész családot. Persze a belső órám már fél 4 előtt ébresztett. Majd még lehet visszafekszem édes mellé de előbb írok valami visszatekintést.
    2012 java része Katicánkra várással telt el. Januárban édes kivett egy hónap szabadságot hogy maga mögött tudva a pennys diliházat meg tudjon tapadni rendesen arany pici lánykánk. Akkor persze még nem tudtuk hogy lány. A terhesség nehezen ment mert édesnek hamar lábfájdalmai lettek aminek az utóhatása még mindig érződik. Nagyjából ennyire emlékszem a terhességből. Aztán elérkezett a nagy nap! 08.08-án este megszületett arany pici bogarunk! Azóta sem tértem még magamhoz hogy milyen csodaszép gyermekünk van! Igazi szerelemgyerek. Nem tudunk betelni vele! Persze néha egy kis sírdogálás van, de alapjaiban boldog, mosolygós kisbaba. Édessel a szerelmünk töretlen. Katica érkezésével csak még mélyebben összekapcsolódtunk. Igazi csöpögős szappanopera a mi életünk. Persze vannak problémáink, de azok jobbára kívülről érkeznek. Néha a sors odakoppint nehogy túl jól érezzük magunkat.Idén a gyermekek elkezdték a középiskolai tanulmányaikat. Mindketten harmatgyengén muzsikálnak, de legalább Imrusnak vannak végre barátai. Cuncika is megkezdte a tanulmányait és közel ő az osztályelső. Nagyon szépen olvas már és a matek is szépen megy neki. Büszkék vagyunk rá!
    Munka: Szerencsére sokat tudtam dolgozni és voltak jó munkáim. Pár tetőt megcsináltam de inkább zsaluztam és minden egyéb mást kellett végeznem. ez az év amolyan túlélő év volt és idénre sem várok jobbat. Egyetlen pozitívum hogy a gépparkomat tudtam bővíteni. Tulajdonképpen sok pénzt költöttem el szerszámgépekre. Tegnap megjött a legfrissebb szerzeményem egy nagy kézi körfűrész. ;] Édes nagyon örült neki. Nem szabad nekem a vatera közelébe menni mert abból csak a gond van. :DDD
    Idén elkezd járni és többé kevésbé beszélni Katica. Minél több időt szeretnék idén a szerelmeimmel tölteni. Nem szeretnék lemaradni egyetlen egy apró kis fejlődéséről sem a kislányomnak. Sajnos a két nagyobbnál ez még nem volt olyan fontos számomra de akkor még nagyon fiatal voltam.
    Idén arra számítok hogy ugyanannyira szerelmes leszek az én kedvesembe mint tavaly, vagy még jobban! Ő vele kerek az én életem. Persze kellenek még hozzá a gyermekeim is, mind a 4.
    Nem olvasom vissza mit írtam inkább rögzítem. Egész jól felébredtem a végére. Coci is itt eszik mellettem folyamatosan. Ő is 2012 "szülötte". :DDD
    Boldog új évet mindenkinek.

Aktív témák