Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    válasz bim #1285 üzenetére

    Már rég le szerettem volna jegyezni de mindig elfelejtem hogy édesnek ez a kapcsolat nagyon sok lemondással jár. Szinte folyamatosan spórolgatnunk kell (amit én néha elköltök :B ) és soha egy panasz nem hagyta el a száját. Látom én és szeretnék neki és cuncinak többet adni de sajnos nincs miből. Nagyon elszomorít amikor ez-az tönkre megy és nem tudunk újat venni csak javítgatjuk. Ilyen pl. a kabátja is. Majdnem teljesen tönkre ment benne a cipzár de megjavítottam annyira hogy ezt a telet még kihúzza mert nincs másikra pénzünk. Vagy épp nem tudom elküldeni fodrászhoz már egy ideje mert nem futja rá. Na persze nekem se jut semmi luxuscikk. Cuncinak is csak a legszükségesebbeket vesszük meg és semmi többet. Szerencsénkre kap néha rucit és az apja is elengedi hozni az ottani ruháit így relatív friss a ruhatára. Se édes se én nem tudtunk még venni semmit magunknak mióta összeköltöztünk. Felmerülhet 2 kérdés az emberekben miközben ezt olvassák.
    1. Az adatlapomon egy elég komoly gép van. Miért nem adja el és lesz pénzük?- erre az a válaszom azon kívül hogy a szenvedélyem a számítástechnika, a gépem 90%-át még az összeköltözésünk előtt vásároltam és egyedül a vga-kat cserélgetem de azt is csak bizonyos pénzkereten belül teszem. Ez az utolsó olyan pénzforrásunk amit ha minden kötél szakad el fogok adni mert ebből ki lehet venni annyi pénzt amiből egy darabig megélünk. Csakis ezért tartom ezt a gépet meg és nem adom el azonnal. Nekünk ez a vésztartalékunk és nem egy bankszámla.
    2. Ha ilyen csórók akkor miért szeretnének még egy gyereket?- Hiszem azt hogy nem kell beállnunk abba a sorba akik azt vallják hogy csak abban az esetben vállalnak gyereket ha meg tudják teremteni azt az anyagi biztonságot hogy a saját kis életszínvonaluk ne romoljon a gyermek érkezésétől. Én imádom a gyerekeket és úgy gondolom hogy a legnagyobb ajándék a világon az ha valakinek a szerelme megajándékozza egy olyan dologgal ami kettőjük szerelmének a gyümölcse. És ez lemondással jár! Ezt fel kell tudni vállalni. Ha kell többet fogok dolgozni!
    Nagyon boldog vagyok édessel és cuncival mindamellett hogy imádom Imrust és Zsanit is és amiben tudom segítem mamit is.
    Köszönöm édes hogy kitartasz mellettem a rosszban is és töretlen a szerelmed. ( aki ezt túl csöpögősnek érzi az nem volt még igazán szerelmes :P )

    Nagyjából ennyit szerettem volna még leírni de ezt már régóta tervezgetem.

Aktív témák