Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit fáradtan ébredtem. A tegnapi nap elég húzós volt. Kölcsön voltunk adva egy másik brigádnak és nagy volt a hajtás. Ma szerencsére már nem náluk fogunk lenni.
    Tegnap reggelre cuncika szeme is begyulladt. Elvitte édes fülészetre mert újra fájlalta a fülecskéjét. Sajnos még mindig be van gyulladva neki. Egyszerűen nem múlik el. Pedig már jó volna mert vissza kellene tenni a tubust a fülébe de addig ez nem lehetséges amíg a gyulladást nem húzzák le neki róla. Vizsgálat után vitte az apjához Pestre. Most megint nála van mert édes dolgozik egész hétvégén. Én holnap szabadnapos leszek. Jön egy srác a PH-ról akinek megpróbáljuk összeállítani a hibrid vga rendszerét.
    Ma remélem nem maradunk sokáig. Nincs kedvem eltolni az egész napomat. Cuncinak szeretném beállítani a volt tévénket hogy legyen neki is egy saját készüléke. Nagyon boldog és büszke hogy 5 évesen saját tévéje van. Este még szereltem az új tévét is. A talpa csak bizonyos fokban engedte a forgatást az pedig nekem kevés volt ahhoz hogy a géphez is jó legyen és a tv. adást nézni rajta és kiszereltem az ütközőt. Szerencsére nem rontottam el semmit.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák