Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami fényesen. Itt vannak a gyermekeim és ilyenkor ők alszanak a mi ágyunkon mi pedig édessel egy matracon ami annyira nem kényelmes. Azért szépen elaludtunk fél 7-ig.
    Tegnap délelőtt dolgozott édes én pedig itthon ténykedtem. Szokásos házimunkával készítettem fel a lakást a húsvétra amit különösebben meg sem ünnepelünk. Délelőtt még kiderült egy szomorú hír. Tálti teljesen tönkre ment. A tünetek a következők. Feltöltjük vízzel és nyomás keletkezik a rendszerbe ami által elnyomja az összes vizet majd megfő a motor. Józan paraszti ésszel átgondolva valamelyik hengernél kifúj és pont a vízrendszerbe megy bele a kompresszió ami által kipréseli a vizet a rendszerből. Ha ez a helyzet akkor hengerfej tömítést kell cserélni ami nem olcsó mulatság. Én tudom állni a felét mert ugye most adtam el a vga.-mat de Zoli nem. Most várom hogy tud e valahonnan pénzt szerezni. Sajnos a felesége nagyon költekező és amit múlt hétfőn kerestünk annak már nyoma sincs. Mi spórolgatnuk így azért az ilyen váratlan eseményeket át tudjuk hidalni. Nem tudom mi lesz. Legkésőbb hétfő délutánig kiderül. Ha nem tudjuk megoldani táltit akkor kedden buszozni fogunk. Úgyis csak a kéziszerszámainkat+biztonsági övet+védősisakot kell magunkkal vinni. Szépen fogunk kinézni de pár napot kibírunk busszal is.
    Persze jó bosszús is vagyok mert kaptam egy remek ajánlatot hogy egy gigás 4870-et meg tudnék venni részletre de addig nem merek belevágni amíg nem tudom mennyi lesz tálti javíttatása nehogy veszélyeztessem a megélhetésünket. Ez szerintem még ma ki fog derülni hogy belevághatok e vagy sem.
    Délután édes elment cuncikáért. Nagyon édes volt. Itt szeretne barátkozni a gyermekeimmel de mivel ők most tinik ezért nem nagyon tudnak mit kezdeni vele. Persze ő rendületlenül próbálkozik. Ma délután mennek is haza. Majd összecsiszolódnak. Imádom őket. Sajnos nincs fényképezőnk csak telefonnal tudunk készíteni közös képet róluk de azzal mindenképpen csinálni fogunk.
    Jut eszembe délelőtt egy kaotikus forma1 futam várható. NYAMI! ;]
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák