Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ismét hulla vagyok. Idő kell hogy vissza szokjak a munkára. Teljesen eltunyultak az izmaim a sok henyélésben. Viszont kezdenek megszűnni az izomfájdalmaim. Édes jól aludt. Biztosan azért mert a megfelelő zónában tartózkodtam. :DDD Este megvártam őt hogy együtt aludjunk el. Ez nem volt túl nehéz mert sokáig voltunk és így minden napirendi pont tolódott picit.
    Egész jól haladunk a munkánkban. Egy fa garázst építünk. Már a szerkezete majdnem kész. Úgy számoltuk a héten készen leszünk vele de én mint örök pesszimista nem hiszek ebben. Szerintem nekem lesz igazam bár ennek nem nagyon örülök mert minél később fejezzük be annál később lesz pénz.
    A gépemért nem nagyon kapkodnak én meg nem nagyon akarom már eladni. Túl jó a gépem ahhoz hogy csak úgy elherdáljam. Félő ha most eladom többet nem lesz ilyen csúcs masinám.
    Ami nagyon boldoggá tesz a kis családomon kívül az az hogy végre itt a tavasz!!! :DD :DD :DD El sem tudom mondani mennyire vártam ezt már!
    Jut eszembe! Tegnap a munkahelyen összefutottam anyai ágról az unokatesommal. Riasztót szerel. Kb. 5-6 éve nem találkoztunk. Kérdezte mi van velem és ahelyett hogy elkezdtem volna elregélni mi történt velem ezalatt a pár év alatt inkább azt mondtam semmi.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák