Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nagyon beindult most ez a piac.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
prolad
addikt
Na, ez már hardveresen korrekt a hx370 is elég mindenre. De fél év Legion Go meggyőzött, hogy ez a handleld vonal sajnos nem nekem való, hiába tetszik a koncepció. Inkább lett egy hx370-nel szerelt mini PC.
-
-
prolad
addikt
Nálam a handheld használat végül nem lett annyira releváns, mint gondoltam, innentől a doma majdnem mindegy. A mini PC kevesebb helyet foglal és sokkal jobb a hűtése, csendes, több a port.
A Legion Go hűtése már handheld módban is határeset volt nagyobb TDP mellett, dokkolóra kötve terhelés alatt üvöltő ventilátorok, forró ház, forró micro SD, forró SSD. Dokkolókkal elég felemásan ment, hol a max képrissítés nem ment ki a monitorra, hol az USB-k voltak lassúak. Sideloaded AMD driverekkel rengetegszer újraindult, ha csatlakoztatott dokkolóval indítottam volna játékot.
Nyilván nem minden handheld ilyen és aki tényleg viszi mindenfelé és használja menet közben, annak az lesz a jó választás. Én inkább fix mini PC-t kerestem és tetszett a handheld koncepció, nem vált be.
Plusz azért azt érdemes megegyezni, hogy a hx370-nél már 28W-on nem futja ki magát (a 7840/8840U-nál ez már a magasabb értékek közé számított), 45-50W-ot is bőven felvenne, ha hagyod. Azt már nem olyan könnyű hűteni, főleg ha közben még dokkolnád/töltenéd is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest