Hirdetés
- Lecsapott az Intel egyik modern node-jára az Ericsson
- Tuningmemóriák az AMD legfrissebb HEDT platformjához, v-color módra
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- Ezekkel a memóriákkal uralná majd az autóipart a Samsung
- Sokrétű Type-C-s dokkoló érkezett a Belkin színeiben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
Ceres 300 azért 2db 3,5 helyet csinálhattak volna bőven.. 50k majdnem..
Szubjektív, de nekem van hdd is, (2).R5 3600-2x16gb tridentz neo 3600mhz - 3060ti
-
Acélfarkas
senior tag
DDR3 és DDR5 között két generációnyi távolság van.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Acélfarkas #2 üzenetére
"Egy nemzedéket átugorva," - Magyarán kihagyva a DDR4-et.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
koby11h
aktív tag
Az a Rapoo E9700M pont a feléért érdekelne, de így kimarad, pedig mindenhez tudnám használni.
Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!
-
BioNiCMaN
addikt
Nekem nagyon bazári az a Galahad a végtelenített tükör dizájnal.
Igen, ismétlem, nem.
-
koxx
MODERÁTOR
Végre van rendes helyen Thorn.
-
fecke78
senior tag
64gb ram mihez kell?
-
toronyhaz
aktív tag
Nem játékhoz. Melóra van akinek kell ennyi. Sőt 128 is. Nekem bőven elég a 32. Nem is játszok a gépen.Most is csak itt pötyögök. De 1-2 év és lehet leül a gyerek elé és akkor ha játszik kellhet simán 32. És félek hogy akkor nem lehet olyan ramot kapni ami nekem kell ,így még most beszereztem plusz 16-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Csillió dologhoz kellhet, amiket a jelek szerint te nem gyakorolsz.
Mondok egyet, ami még nem volt (a többiek írtak párat): egy időben szórakoztam nagy felbontású fraktálképek generálásával. Rendszeresen kifutott a memóriából a program."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Traktorwar
friss újonc
Azért ezek az árak elég húzósak..
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Traktorwar #18 üzenetére
De mégis melyik?
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
ricsip
addikt
Nyilván egy olyan lépésszámú és elágazási lehetőségű játéknál mint a sakk, a világ összes memóriája nem lenne elég letárolni az összes elképzelhető játszma-kombinációt. Pedig az még állítólag véges számú dolog.
De tudok egyszerűbbet is: kiszámolni a Pi összes tizedesjegyét. Mivel végtelen tizedestört, nem lesz olyan h. az utolsó számjegy. Így memóriából is végtelen mennyiség kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
-
pandras83
senior tag
- Thermaltake Ceres 300 TG ARGB - 75 Eur
- LCD Panel Kit for Ceres Series AC-064-OO1NAN-A1 - 120 Eur
Cyberfuck Patchrunner
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Asztali gépek, különféle perifériák, komponensek, microSD memóriakártyák és telefonos kiegészítők integetnek a kirakatból.
- Dell Precision M6800 7710 7720 7730 7510 7520 Workstation
- Eladó EVGA Supernova 1300 P+ Platinum Garanciával!
- ÚJ LENOVO Yoga 7 - 14" 2.2k Touch - AMD Ryzen 7 7735U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti - Új állapot, dobozzal
- HP All-in-One 24-cr0004nc - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 1TB SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest