- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
őstag
Szép, de az a rózsaszín bele...
Mindenesetre egyedi az a tápcsatlakozó.Nincs lehetetlen csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy szerintem passzol hozzá, csak az keine ahnung, hogy milyen szemből.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Alogonomus
őstag
Furcsa szerzet lesz ez a 4070-es kártya a 192 bit és 12 GB, valamint 5888 CUDA mag helyett a 16 GB alapján valószínűleg 256 bitet, de csak 4888 CUDA magot felvonultató verzióban.
-
Busterftw
nagyúr
Lehetne a Colorfulnak végre EU-s jelenléte.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ahol színekkel kell bizonygatni a férfiasságot, ott valami nincs rendben.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Busterftw
nagyúr
Azt hinnék? Te mit hiszel magadról? Ez egy modern tákolmány, az első világháború után lett az, hogy kék az fiús, pink az lányos, előtte fordítva is volt.
in June 1918, when Ladies’ Home Journal published an article claiming that “the generally accepted rule is pink for the boys, and blue for the girls.” That’s right: pink for boys and blue for girls because, at least at the time, pink, which is associated with red, was considered too harsh for girls. Girls were therefore assigned a color associated with sky and daylight.
Szóval ha mások véleménye ennyire számít akkor igen valóban, valami gond van, mert nem ezen múlik a "férfiasság" vagy annak bizonyítása.
[ Szerkesztve ]
-
nevemfel
senior tag
Hát, szerintem sem így van, ha full rózsaszín ruhában lennék, azt hinnék hogy "langyos vizeken evezek"
Eléggé nyilvánvaló, mint ahogy az is, hogyha szoknyában szaladgálnál, akkor is langyinak néznének. Az, hogy egyesek szerint ez a nagy dzsender-összeesküvés miatt van, igazából ideológiai részletkérdés.
Rally against apathy draws small crowd
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Így van. A férfiasság tettekről szól, semmi másról.
-----------------------------------------------------------------------
(#13) pandras83: Mindegyik a press release. Nekem is feltűnt, de jobbnak láttam úgy hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
Candy
tag
Nekem férfi szemmel a piperkőc gépek nem jönnek be, amik erősebben világítanak, mint egy monitor és az asztalon kell tárolnod őket, hogy gyönyörködj bennük. Nálam a földön lévő házban felőlem olyan videokártya is lehet, amire az van ráírva, hogy "Gay masterrace", mivel nem nézegetem, hanem használom, ráadásul, mivel teljesen képben vagyok a szexuális identításommal, ezért az nem változna akkor sem, ha flitteres bőrtangát hordanék nercbundával.
Szóval ha majd öt év múlva egy ilyen kártya használtan fele annyiba fog kerülni, mint egy férfias fekete, vagy fehér, akkor erre fog esni a választás.
wunderbike.postr.hu
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Busterftw #17 üzenetére
Az igazi kérdés az, hogy a pampogás után hogyan reagálja le, mikor éjjel véletlenül lángra kapnak a tujái.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus rog strix 1080 ti oc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL OC RX 6750 XT 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RX 6750 XT 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest