Hirdetés
- Ha így haladunk, pár év múlva megint Pentium 4-ekkel nyomulunk
- Még a Sony sem tudja, hogy mikor jön a következő PlayStation
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Még nem engedte el a GeForce RTX 50 Super sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Volt ennek előzménye??? Az eredeti Fable nagyot ment anno 2005-ben. Én kijátszottam mind a három részt. A nagy kedvencem a második.
Fable rajongó vagyok. Az, hogy az MS baszott Fable-t csinálni vérlázító. Soha nem veszek konzolt, elég volt a Series X-es becsapás.
Ha kijön PC-re az új rész, akkor játszom vele.Én erről lemaradtam annó! Játékkonzolom sose volt, PC-n meg RPG/szerepjátékot nem olyan régóta tolok.
-
janeszgol
félisten
Volt ennek előzménye??? Az eredeti Fable nagyot ment anno 2005-ben. Én kijátszottam mind a három részt. A nagy kedvencem a második.
Fable rajongó vagyok. Az, hogy az MS baszott Fable-t csinálni vérlázító. Soha nem veszek konzolt, elég volt a Series X-es becsapás.
Ha kijön PC-re az új rész, akkor játszom vele. -
tibaimp
nagyúr
Fable 2
A mai napig nagy adóssága az a MicrosoftnakMegnéztem ezt a Fable 2, a yb-on találtam gameplay-t, nem is rossz!
HELLAFLUSH: Ez se mond így semmit, ennek is utána kell néznem.
-
ricsip
addikt
Az AI nekem ezt hazudta:
Standard Xbox One game discs do not contain a unique individual serial number or identifier to tell apart two identical copies of the same game. Every retail copy pressed from the same master Blu-ray die contains identical data and volume metadata. The console reads the disc only as a generic authorization key to verify ownership of that specific title
Standard Pressing: Retail Xbox One Blu-ray discs are mass-produced identically, meaning your copy of a game has the exact same digital read-signature as a friend's copy of the same game
The "Disc-to-Digital" Debate: Discussions across communities like ResetEra show mixed opinions on whether newer authentication initiatives or optional Blu-ray physical layer features (such as a Burst Cutting Area) could theoretically assign unique IDs, but standard retail Xbox One discs rely strictly on general title recognition rather than individual copy tracking
-
HELLAFLUSH
őstag
-
tibaimp
nagyúr
Fable 2
A mai napig nagy adóssága az a MicrosoftnakAz új Fable most fog kijönni 27-ben, ha minden igaz. Nem is tudtam, hogy volt ennek előzménye. Utána is nézek, köszi
-
Juhaszatti
addikt
-
Tressy
senior tag
-
AxBattler
félisten
Nem barátom a Microsoft, de a kékek pont most tervezik elérhetetlenné tenni a PS3-as könyvárukat, még a saját boltjukból is! Azért itt érzek egy kis különbséget.
-
zooly
aktív tag
-
zooly
aktív tag
Na de honnan a tökömből ismeri fel a konkrét lemezt? Ha vettem 10 darab Halo-t, egyet bedaráltatok a mikroszoftos rituáléval, akkor a maradék 9 példányt is azonosnak veszi azzal az elsővel? Azaz a kérdés továbbra is ugyanaz: konkrét, egyedileg azonosítható, megkülönböztethető minden xbox játék lemez az összes többitől?
Igen, minden egyes lemeznek sajat azonositoja van.
-
tibaimp
nagyúr
-
ricsip
addikt
Nincs szo ervenytelenitesrol, teljesen mast irtak. Ha van lemezes jatekod akkor bedugod a gepedbe es ha hozzarendeled az accountodhoz (ez a "digitalizacio") onnantol letudod tolteni akar a storebol is. Viszont innentol fogva ha eladod vagy kolcsonadod, tehat valaki mas dugja be a gepebe es az be van jelentkezve ms accounttal, akkor automatikusan atvandorol az o accountjaba a jatek a tiedbol pedig torlodik. Ha kolcsonadtad es visszakapod akkor az ovebol torlodik es megint a tied lesz.
Na de honnan a tökömből ismeri fel a konkrét lemezt? Ha vettem 10 darab Halo-t, egyet bedaráltatok a mikroszoftos rituáléval, akkor a maradék 9 példányt is azonosnak veszi azzal az elsővel? Azaz a kérdés továbbra is ugyanaz: konkrét, egyedileg azonosítható, megkülönböztethető minden xbox játék lemez az összes többitől?
-
fukasza
junior tag
Kezdetnek elég lesz ha pc-re is kiadják a GTA6-ot, és nem csak majd 1 év múlva.
-
tibaimp
nagyúr
-
Doratov
csendes tag
Az érdekes része a MÁR nincs meg. Pl. Prey 2006, Dante's Inferno, Lost Odyssey, stb. már nem megvásárolható, és jó eséllyel ha be is szerzel egy eredeti kópiát, vagy egy image fájlt, out of the box ezek nem biztos, hogy elindulnak, vagy ha igen, akkor is lehetnek mindenféle felbontás, textúra, effect, egyszóval grafikai problémái (vagy bármi más egyéb is). Ezek egy részére létezhet fan patch, vagy config módosítással működnek (a Prey az id motor egyszerű paraméterezhetősége miatt pl. elég hamar működésre bírható újkori monitorokon, más problémája nincs) de sokan vannak, akik ennyit se akarnak foglalkozni vele - ha játszani akar, akkor játszani akar. Erre egy elég jó áthidaló megoldás lehetne ez az XBOX BC.
-
zooly
aktív tag
Érdekes téma, mert azt tervezi vele a mikroszoft, hogy a "bedigitalizált" lemezt (rotfl, mekkora faszság ez, mikor a lemezen eleve már digitális adat van) utána érvényteleníti, azt többé eszköz nem fogja megenni.
Ezzel akarják a használtpiacot megszüntetni örökre. Na erre lennék kíváncsi hogy működik.Nincs szo ervenytelenitesrol, teljesen mast irtak. Ha van lemezes jatekod akkor bedugod a gepedbe es ha hozzarendeled az accountodhoz (ez a "digitalizacio") onnantol letudod tolteni akar a storebol is. Viszont innentol fogva ha eladod vagy kolcsonadod, tehat valaki mas dugja be a gepebe es az be van jelentkezve ms accounttal, akkor automatikusan atvandorol az o accountjaba a jatek a tiedbol pedig torlodik. Ha kolcsonadtad es visszakapod akkor az ovebol torlodik es megint a tied lesz.
-
zooly
aktív tag
-
ricsip
addikt
"A The Verge szerint a dokumentum egy régóta pletykált funkcióra, konkrétan a lemezes Xbox játékok digitalizálására is kitér."
Azt hittem, hogy először számítógépen programozták, és úgy került a lemezre. Ezek szerint nagyot tévedtem, és az eredeti programokat bitenként karcolták a lemezekre.
Érdekes téma, mert azt tervezi vele a mikroszoft, hogy a "bedigitalizált" lemezt (rotfl, mekkora faszság ez, mikor a lemezen eleve már digitális adat van) utána érvényteleníti, azt többé eszköz nem fogja megenni.
Ezzel akarják a használtpiacot megszüntetni örökre. Na erre lennék kíváncsi hogy működik. -
Depression
veterán
"A The Verge szerint a dokumentum egy régóta pletykált funkcióra, konkrétan a lemezes Xbox játékok digitalizálására is kitér."
Azt hittem, hogy először számítógépen programozták, és úgy került a lemezre. Ezek szerint nagyot tévedtem, és az eredeti programokat bitenként karcolták a lemezekre.
-
tibaimp
nagyúr
Kifejezetten Xbox 360-ra jött ki olyan játék, amik még nincs meg PC-n?
Esetleg valami AAA cím?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Ha így haladunk, pár év múlva megint Pentium 4-ekkel nyomulunk
- Kiszivárogtak a HMD 102 4G Pro várható specifikációi
- Google Pixel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Még a Sony sem tudja, hogy mikor jön a következő PlayStation
- Óra topik
- Életre kel a vizor a Google Pixel 11 Pro és Pro XL hátulján – bemutató
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Videó stream letöltése
- Milyen egy négyéves Samsung Galaxy S22+ 2026-ban?
- További aktív témák...
- MSI VenturePro 17 AI Gamer laptop -50% 17,3" Ultra 7 155H 16/512 RTX 3050 6GB FHD 144Hz
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Eladó MacBook Pro 16" (M5 Pro / 48GB / 1TB / Space Black) Makulátlan, 3 ciklus, AppleCare+, extrák
- Újszerű Xiaomi 17 Ultra 5G 16/512GB Kártyafüggetlen, Starlit Green, 12 hónap garancia
- Új Thinkpad X1 2-in-1 Gen 9, FHD+ IPS érintő, Ultra 7 165U, 16GB RAM, 512GB ,UHD IR kam, Aktív toll

Ezzel akarják a használtpiacot megszüntetni örökre. Na erre lennék kíváncsi hogy működik.