Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dingdongkng
üzenetére
10 éves vasak, új akkuval... i3 proci mostani i5 sebességgel... Mit mondjak?

-
macilaci78
nagyúr
válasz
dingdongkng
üzenetére
És belinkeli az árukeresőt, ahol kiírja, hogy Legutolsó ismert ár (2011. 02. 20.): 185 014 Ft A lényeget aláhúztam.

Egyetemi évek...Én nem voltam akkor már kollégista, jól elvoltam gólyatáborban... Na, nem a sajátomban (közgáz), hanem pár évvel később főgólyának álcázott meglepetésvendégként a tanárképzős gólyatáborban. 260-an voltunk összesen, ebből csak 60 fiú összesen. Haver meg sírt, hogy itt nem lehet csajozni.
Mondtam neki, hogy figyi, van itt 200 csaj, a fele úgy jött, hogy van pasija, a többi itt bepasizott, akkor is maradt még 40 szingli. Odamész mindhez, hogy "jössz d*gni?" és ha csak minden tizedik mond igent, már nincs magányos estég... De ott nem lehet csajozni...
Nem vagyok egy matyóhímzés, de habparti után a zuhanyból kijövet két csaj megkérdezte, hogy megmosnám-e a hátukat? "Bocs, már zuhanyoztam." Akkor még úgy tudtam, hogy van élettársam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 13 laptop
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest