Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
GrandeP
üzenetére
Nem vagy egy kicsit beképzelt?? Nem értem az ilyen hozzáállást? Egy szakmabeli nem ilyen ember, szerintem! Esetleg Te is csak kokányolsz, mert nem tudsz felülkerekedni azokon az embereken akiket, te jóval gyengébbnek vélsz??? Egyébként meg ők is csak a pénzt viszik hozzátok! - Már ha számtech. boltos vagy egyáltalán??
Én is tudok feltételezni mindenfélét! - Tudni kell ezt a dolgot normálisan kezelni és az ügyfelekkel bánni! Sajnos ilyen ez a vadkapitalizmus és demokrácia. Te érdeked, hogy ne így viselkedj...Csak zárójelben jegyzem meg, hogy freeware szoftverek milliói léteznek minden megoldásra. És nagyom nem támogatom a feltört, crack-elt progikat és a warez megoldásokat! EZ LOPÁSNAK MINŐSÜL. ÉS AKI KOKÁNYOL, AZ IS LOP ÉS / VAGY MEGKÁROSÍT! Hogy hőbörögnél ha téged is meglopnának...
Részemről a téma lezárva!!

OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is tudok feltételezni mindenfélét! - Tudni kell ezt a dolgot normálisan kezelni és az ügyfelekkel bánni! Sajnos ilyen ez a vadkapitalizmus és demokrácia. Te érdeked, hogy ne így viselkedj...