Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zofren
aktív tag
válasz
Zofren
üzenetére
Folytatása van a sztorinak.
Mikor bejött a gépért megkérdeztük, hogy telepíteni kell-e a gépet, mert legális XP jár hozzá.
Nem kérte, mert azt a haverja (persze hozzáértő) majd megcsinálja, csak a driver cd-t adjuk hozzá. Megtörtént. SŐT! Kapott hozzá XP lemezt is. Na ma behozta, hogy nem reagál semmire a gép, nem lehet feltelepíteni.
Nekem sikerült. Semmi ördöngösség nincs benne, még sata driver sem kell hozzá.Más: nagykertől múlt hét kedden rendeltünk laptopot. Oks, van raktáron legkésőbb hétfőre nálunk lesz. Ma 3kor telefon nagykerhez, hogy ugyanmár hol a laptop, mert a vevő veri az asztalt. Ja még csak ma adták fel. Köszi. Vevőtől elnézést kérünk, mert marhára nem a mi hibánk, vmi kis pluszt meg én adjak a nagyker hibája miatt.
-
Chaser
legenda
válasz
Zofren
üzenetére
Én annak idején egy monitorral jártam hasonlóképp, de azért más szitu volt. Srác bejön, ez meg ez a monitor kéne neki, mondom nem gond, jövő hétre tudjuk hozni 10% előleg ellenében, jó azt mondja rendben, majd visszajön. Vissza is jött 1 hét múlva, azt kérdi megjött-e már a monitora??? Emlékeztem rá, ki kellett ábrándítanom, mivel nem rendelt meg semmit....sebaj, jó napom volt eladtam neki egyet ami volt benn. Hazaviszi pár óra múlva telefon: ez 8ms-es!!!! - amásik 4 volt amit kinézett-. Kérdem tőle fáj a szemed miatta, vibrál valami, van utánhúzása valaminek? Nincs....Na mondom akkor használd egészséggel, ha nem tetszik zárásig visszahozhatod. Nem hozta vissza

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest