Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bibliator

    aktív tag

    Sziasztok!

    RT1900-as routerem van.
    Szerintem a március végi frissítés után megkergült (1.2.1-7779-1): gyengébb és szakadozik a wifi, ha távolabb vagyok (két válaszfal és kb.7-8 m). Eddig ilyen probléma nem volt. Az egyik gyerekemnek csak 2.4 GHz-t tud a telefonja, az övével meg egyáltalán nem lehet csatlakozni. Az 5 GHz-s telefonjainknál (4 db) meg állandóan dobálja el a jelet.

    Feltettem a legújabb SRM-et, amit az autoupdate még nem kínált fel: 1.2.2-7915, de nem lett sokkal jobb. Ha elveszti a jelet, nem csatlakozik újra automatikusan és a lányomét is tiltja ugyanúgy tovább, max azt írja ki, hogy "mentve", hiába látja a telefon, nem csatlakozik. Mior rányomok a csatlakozásra, akkor azt írja ki, hogy csatlakozott, de nincs internet, majd egyszer megjön a net....és hasonlók.
    Csináltam softresetet, változás nincs.

    A Safe Access/Biztonság - Hálózati védelmet kikapcsoltam.(lehet, hogy nincs összefüggés) Utána csatlakoztatni tudtam a gyerekem telefonját, de a jel továbbra is gyenge, és ha kikapcsolja a wifi-t majd be, akkor ugyanazt játssza a telefonja, mint az enyém: Hálózat mentve....de nem kapcsolódik, még ha a router mellett állok vele, akkor se. Majd egyszer csak kapcsolódik.

    Tippet tudnátok adni, mi lehet a baj?
    Vagy esetleg vissza lehet menni valahogy régebbi verzióra?

    Köszönöm

    Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!

Új hozzászólás Aktív témák