- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virag.h
aktív tag
-
Virag.h
aktív tag
Lehet h nem pont ide valo tema de szerintetek erdemes elofizetni a plex szolgaltatasaira?
mivel jobb egyik a masiknal pl? -
Virag.h
aktív tag
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Virag.h #98179 üzenetére
Kozben meg nyugodtam es addig probaltam ki h megszakad e az ellenorzes amig ilyen alacsony szazalekon allunk. Ujrainditottam a nast 3x is es ugyan unnan folytatta ahol abbahagyta.
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Borisz76 #98176 üzenetére
Igen ezt ertem de mi jelent a fent emlitett elso lepes
illetve ha esetleg aramszunet lepne fel akkor minden elorol?
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Borisz76 #98172 üzenetére
Mi volt az első lépés ?
Mi volt és mit csináltál ?
erre gondoltam
A wifi tudja a 2.4 es 5ghz et is.
egy macbook pro 2019 16" szoktam filmezni a magy kijelzo miatt...
van mellette egy m1es macbook air de az filmezesre nem szoktam -
Virag.h
aktív tag
válasz
Borisz76 #98169 üzenetére
Te jo isten....🤦♀️ mi lesz ha esetleg az elso is ki kesz cserelve nagyobbra....🫠
amugy mit a masodik lepes? Mert csak az elso lepesnek ir kozel egy hetet....🫣
amugy a kabeles 4k videonezet kiprobaltam es tokeletes.... de felmerul a kerdes ha teraszon stb nincs kabel.... akkor le kell mondjak a 4krol?
-
Virag.h
aktív tag
Ki mivel nezi a nas levo filmeket? En rendszerint csak macbook on nezem vagyis neznem de a 4k s videok szaggatnak ha sima finderrel nyitom meg oket
-
Virag.h
aktív tag
Synology ds423+ a legujabb frissitessel kazettanket maximum hany tb os lehezeket kepes kezelni?
-
Virag.h
aktív tag
Tesom gepet szeretnem time machine mentest csinalni. Egy kulon haztartasban ban van mivel "afp" nem lehetseges mivel az uj rendszer nemmtamogatja.... ez a hiba jon fel
kapcsolodni sem tudom fent emlitett nashoz holott ez maskorvsikerulni szokott....
minlehet a baj! -
Virag.h
aktív tag
-
Virag.h
aktív tag
Egyik nap a gyerek gyerek gyerek kihuzta az egyik hdd t mukodes kozben(azota zarom). Visszaraktam majd javitas kb fel egy napig tartott es most adattisztitas fut kozben a kivett hdd tarhelye persze hianyzik...🙄
ez normalis ilyenkor?! -
Virag.h
aktív tag
Szeretnek a szuleim windows geperol biztonsagi masolatot kesziteni ami egy masik haztartasban van mint jelenleg a nas. Ezt melyik backup programmal tudom megcsinalni?
-
Virag.h
aktív tag
Szunetmentes tapegysegnel az alacsony akkumlatorszint az pontosan mit jelent hany szazaleknal vagy mikor kapcsol ki kb a nas?
-
Virag.h
aktív tag
Miert kapom folyton ezeket az uzeneteket? Aramszunet lehet? De vagy 5-10x kaptam....
-
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Ablakos #97867 üzenetére
Ds423+ van es en ezt toltottem le. Mukodik
-
Virag.h
aktív tag
A nas ban levo ket gyorsitotarat meg lehet valahogy nezni h hanyszor volt rajukirva adat?
Itt a Total Bytes Written gondolok... -
Virag.h
aktív tag
Ilyenkor van az h 100 bol te vagy az az 1....😂
Amugy van ertelme a szunetmrntes tapnak ugy h a modemet is rakotom? Mert en ugy gondolom ha aramszunet van es adok a modemnek aramot attol meg nem lesz netem mivel a kozpontban is lehet ettol aramszunet....🙄
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Borisz76 #97752 üzenetére
Nem. Biztos h aktiv vagyok... ez mar 1000% amennyit futottam ezen a koron is...😂
kozben ujrainditottam a nas t es vegre elindult....
Amugy az normalis ha pl 10mb/s megy a feltoltes de kozbe elinditok egy letoltest ami mondjuk 8mb/s jon ke akkor automatice leesik a feltoltes pontbannyival amennyivel a letoltes megy....🙄
-
Virag.h
aktív tag
Szerintetek ez lehetseges? Mar fel oraja all...
Pedig internet minden mashol van kabelen es vezeteken is... -
Virag.h
aktív tag
válasz
Dzsekó #97738 üzenetére
Nem derult ki szamomra h pontosan milyen tipusu.
De su enyem DS423+
itt gyarilag van 2gb amit nem lehet cserrlni de van egy slot ahova a GYARI leiras szerint csak 4gb ot lehet tenni mert osszesen 6gb tud kezelni...Na pont most erkezett meg a 16gb os ram 25eftert.... betettem es lam 18gb ram befigyel....🙄
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Borisz76 #97734 üzenetére
Ertem. Akkor vegulis mehet kotesbe nyugodtan...
Es ez mitol lehet?
A teljesitmeny fulon a ram kozel 75% van
De a feladatkezo szerint csak 150mb t hasznal...
Osszesen van 2gb nemiria -
Virag.h
aktív tag
Ertem mit mondasz... torrentnel szerintem sosem fogja megkozeliteni a. 100mb/s sebesseget habar a merevlemez tudna es a szolgaltato is...
azert nem szeretnem ezt azcegy lemezt kotetbe fuzni mert akkor felezodik az irasi sebessege es ezzel pont h nem segitettunk rajta...😕
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Borisz76 #97725 üzenetére
Mert azon az egy hdd n csak torrentek vannak...
erdemes ezzel foglalkozni mert ha nincsen raid kotetben a hdd hanem csak egyedul van akkor jobb az irasi sebessege... kesobb jonnenek melle shr be a tobbi hdd amin nem lenne torrent?vagy inkabb az egeszet shr be fuzni "annyit ugysem lehet vele nyerni"?🙂
-
-
Virag.h
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #97695 üzenetére
KINGSTON NV3 SSD, 1TB M.2 2280 PCIE 4.0 NVME (SNV3S/1000G)
Eddig tokeletes es sztem jonar/ertek aranyu....
-
Virag.h
aktív tag
válasz
RockCNC #97684 üzenetére
Szerintem elbeszeltunk egymas mellett... en ssd gyorsitotarra gondoltam
memoriarol meg annyi van irva h 2gb van a gepbe ami melle lehet rakni 4gb ot igy 6 lesz osszesen. De sokan szamoltak becrola h 16-18gb memoval is gond nelkul felismerte es elment vele
-
Virag.h
aktív tag
Es ssd gyorsito tarazashoz ez pl megfelelne?!
-
Virag.h
aktív tag
válasz
RockCNC #97662 üzenetére
Engedelyezzem es a figyelt mappa legyen ahova a letoltesek erkeznek?
-
Virag.h
aktív tag
válasz
burgatshow #97651 üzenetére
Arra nincs valami megoldas h a mar betoltott torrenteket lementeni valahova? Ha barmi gixel utne be ne egyesevel kelljen ujra betolteni oket....🙄
-
Virag.h
aktív tag
válasz
burgatshow #97639 üzenetére
Akkor marad a napokig varas mig vegez az ellenorzesekkel....
Nem lehet segigy sem gyorsitani rajta? -
Virag.h
aktív tag
-
Virag.h
aktív tag
Tehat ha tizesevel inditom ujra a torrenteket akkor gyorsabban lefutvaz ellenorzes?
-
Virag.h
aktív tag
Ssd gyorsitotar behelyezesevel lehetseges h a download station ellenorzesek gyorsabban fognak lefutni? Szamomra ez eleg lassunak tunik... 1tb torrentet ellenoriz kozel 10 oraja... aztan hol van meg a vege....
Asszem Borisz76 forumtarsnal lattam h szinte pillanat alatt kesz volt vele... bar biztos nem egy kavedarolvsl csinalta... kivanta lennek az osszeallitasara....
jeleneleg egy ds423+ ironworks 8tb hdd az en felhozatalom -
Virag.h
aktív tag
Kb mennyi ideig tart mire a regi nas adataid netrol visszatolti az uj nasra? (Halozati beallitasok stb. Adatok termeszetesen nem)
Mert mar egy oraja csinalhatja es azota be sem jon a felhasznalononev.synology.me oldala.... -
Virag.h
aktív tag
Az megoldhato h ket db merevlemezt raid 0 ban hasznalok de kesobb melle rakva egy harmadikak mar shr ben? Koszi
-
Virag.h
aktív tag
Lehet a torrent forumban kellene kerdeznem de majd felvilagositotok...
synology download station mostanaban elkezdett random "haromszogezni..."
ez miert lehet? Alany egy ds218j es csak feltoltes van kb 20-25 db -
Virag.h
aktív tag
Synology nas ds218j elada elott allok lassan. Hogyan tudom teljes mertekben torolni a hdd n levo adatokat es visszaallitani a gyari alkapotba?
-
Virag.h
aktív tag
Egy ds220+ plusz 6tb wd red hdd nek mi a realis ara jelenleg?
-
Virag.h
aktív tag
Ahogy vigigolvasom itt a hozzaszolasokat egyre tobben partolnanak at ds423+ rol a ds 923+ ra.... Akkor nagyobb teljesitmeny siman hozza a transzkodolas adta hianyossagot?🙄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest