Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Sziasztok. DS photo auto backup nem képes megbirkózni a 2gb-nal nagyobb fajlokkal. Lehet ezen változtatni? Esetleg van másik alkalmazás, ami fel tudja tölteni a nagyobb videókat? Vagy marad a manuális mentés?
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok.
Használ közületek valaki Xiaomi otthoni kamerát ?
Tudnátok segíteni a beállításokban?egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Teljesen laikus vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe
Van egy DS218j NAS-om, gyakorlatilag családi fotók, videók biztonsági mentésére, illetve torrentre használom.
RAID van beálltva 2x2 TB tárhellyel, illetve usb-n egy 500 GB a torrenteknek.
Jelzett az eszköz, hogy fogyóban a tárhely, a NAS szerint 1,6 TB foglalt, 195 GB szabad. Megnéztem és kb 600 GB fotó és vidó van, egyszerűen nem találom, hogy mi foglalja le.
Hol kell keresnem a többi fájlt? Mivel telhetett meg? Bélyegképek meg ilyen szirszarok?Köszönöm, ha tudtok segteni
Áron
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
lvl1 kérdés:
Ds218play nasom van, tükrözés van beállítva, itt csak családi fotókat/videókat és doksikat szeretnék menteni, ezért arra gondoltam, hogy külső hdd/ssd tárolóval oldom meg a filmek, sorozatok tárolását. Ezt a típust néztem ki, a NAS tudja kezelni ugye?Köszönöm,
Áronegyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Pár napja mintha megbolondult volna a 218play nasom. Nagyjából egy éve használom, nem is nagyon szoktam babrálni. Torrent fut rajta, Plex szerver, néha lementem a személyes fájljaimat helyi hálózaton keresztül. 4 nappal ezelőtt jött egy mail, hogy a kapcsolat megszakadt. Újraindítottam, azóta nem működik rendeltetés szerűen. Ha szoftveresen indítom újra, akkor be sem tudok lépni, a synology assistant sem segít, ha kihúzom a tápot, bedugom és bekapcsolom, akkor 1-2 órán keresztül újra jól működik, aztán szépen lassan lehal az egész és kezdhetem elölről.
Semmit nem változtattam, nem is tudtam volna mert nem értek hozzá... Routerhez sem nyúltam. Mi lehet a gond? Mit kellene megnéznem?
Kérlek segítsetek!Áron
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy ha valamit külső tárolóra teszek fel, akkor az csökkenti a teljes tárterületemet?
2x2tb raid1 van a 218play nasomban, illetve rá van kötve még 2 kissebb tároló. Most töltöttem le egy nagyobb méretű filmet, és bejelzett a rendszer, hogy kezd elfogyni a tárhely, pedig a külső lemezre töltöttem le, pont azért, hogy a fő merevlemezen ne foglaljon.
Ezekről is csinál egy biztonsági mentést? Ha igen, akkor azt hogy lehet kikapcsolni?egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok,
Problémám adódottrendszer frissítés közben. Tegnap délután 5 körül indítottam a folyamatot, kb 67%-nál mentem aludni. Ez már alapból furcsa volt, mert kb 10 percet jósolt a frissítésre. Most volt időm ránézni, és nem elérhető a hálózaton. Gondolom lefagyott vagy akármi. Mi ilyenkor a teendő? Simán indítsam újra?
DS218Play
Köszi,
Aron[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sehogy sem tudom életre kelteni. Nem tudnátok valami infoval segíteni? Az official support 2 naponta válaszol, és semmi használhatót nem tudnak mondani. Kezdjem temetni a gépet?
Ha van benne hdd, ha nincs, csak a power led villog. A többi nem. Resetre nem reagál. Frissítés előtt tökéletesen működött...egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
válasz PhoenixK #80192 üzenetére
Ezt úgy érted kevés az információ?
Sajnos én mint egyszerű felhasználó csak ennyit látok. Fényképek, videók tárolására és filmek streamelésére használtam. Amikor megvettem beállítottam, azóta úgy van ahogy, érdemben nem piszkaltam, csak ha kérte frissítettem.Garancia gondolom már nincs, valamikor 2018-ban vettem.
Mit jelent az, hogy serialon megnézni mi lehet a gond? Ezzel kapcsolatban tudnál több infót adni?
Köszönöm,
Aronegyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
válasz Sanyi.mTs #80210 üzenetére
Akkor szerintem szerviz lesz, hátha tudnak kezdeni vele valamit. A napokban megpróbálom lementeni az adatokat a lemezekről, remélem azok nem sérültek.
Azért ki kívánkozik belőlem, hogy nagyon csalódtam a márkában... Azt hittem legalább 10-15 évre veszem ezt a NAS-t
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel i5 13500 / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti / 512GB NVME SSD / 1TB HDD / Beszámítás / Garancia
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest