Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz Funthomi #46436 üzenetére
Innen leszeded a Synology ARMv8 (x18 Series) -re való csomagot és telepíted.
A sajátja (DS Video) kicsit más de sok mindenbe jobb pld. van amire van hardveres támogatás a plex szerver az csak szoftveresen tud amit tud. Szerintem (egy közösségi ffmpeg csomaggal okosított a szerver oldallal ) amire van DS video arra ezekkel a nem inteles NAS -okal jobb a saját megoldás többnyire de ha nincs csak PLEX kliens akkor hiába jobb esetleg ...
Otthonra meg smb/nfs -t kell használni és ezeket hanyagolni ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Funthomi #55186 üzenetére
A plex kliense nem kezeli a tévén. Esetleg próbáld meg az xPlay nevű appal, ha webosed van (fizetős, de van ingyenes időszaka). Esetleg próbáld meg felirat nélkül, hátha csak azzal van a gondja. Majd különböző hangsávokkal.
Egyébként marad a külső lejátszó, ami mindent visz (pl apple tv infuse appal kezeli a plex server tartalmakat is)[ Szerkesztve ]
-
-
fsdb
aktív tag
válasz Funthomi #59971 üzenetére
A nem működik és újra megadom a jelszót, az már volt . Az nem, hogy nem fogadja el csak kis idő múlva, de ezekszerint akkor előfordulhat.
AirLAC Firefox, nem tudom ennél van-e ilyesmi gond megnézem.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
mtz81
tag
-
Scoobyte
csendes tag
válasz Funthomi #64020 üzenetére
Mind szép és jó, de vezetékes csatlakozásnál a magas bitrátás 4K filmek biztosan akadni fognak, ac wifin nem de ott meg ha más forgalmaz azon az AP-n amin a TV van akkor is akadni fog. Ha valaki számára elfogadható kompromisszum hogy csak a TV megy róla a lejátszás alatt akkor OK. ISO lejátszás már nem emlékszem megy-e plexen.
Nálam kismillió más film is van nem csak mozi és sorozat ezért én külső médialejátszót használok. Ott minden megy simán és könnyebb navigálni. Kodi és társai azon is vannak, akár plex is és annak gigabites csatija van.
Illetve van reklámmentes YT kliens alá. Nekem már emiatt is megéri a médialejátszó.
-
-
nagyúr
válasz Funthomi #64228 üzenetére
Szia!
A biztonság kedvéért én megnézném PC-n. Volt már olyan, hogy PC-ben hibátlanul működött tovább egy HDD, amire a Syno hibát jelzett.
Én IronWolf párti vagyok. Volt WD Red, Purple is, egyikkel sem volt gondom, de valahogy a Seagate szimpatikusabb. Főleg, mióta a WD a Red szériával elkezdett "trükközni".
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Funthomi #73138 üzenetére
Nálam az #73139 AiRLAC által linkelt Speedtest Tracker fut egy Docker konténerben egy pár hónapja, tökéletesen működik.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
addikt
válasz Funthomi #81939 üzenetére
Igen, 4 másodperces reset, ha csippant újraindul. Ezután "admin" és nincs jelszó. Újra beállítod a jelszavadat, átlépsz a felhasználódhoz, ha működik admint letiltod megint.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
őstag
válasz Funthomi #81912 üzenetére
Nem lehet, hogy le van tiltva a NAS kommunikációja a router-en az internet felé?Ha se e-mail, se az idö nem stimmel (ez a legvalószínübb ok), akkor valszeg nem jut ki a "világhálóra"
"világháló" - csak hogy ne csak engem kísértsen ez a szó...
szerk.: Igen, AiRLAC megoldása a másik triviális verzió...
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 5700 XT 8GB GDDR6 MECH OC Eladó! 55.000.-
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- LG 55"140cm FullHD 55LA740S 800Hz White-Cinema3D LEd TV/120hz panel/
- Dell G3 gamer laptop (Intel i5 8300H, Nvidia GTX 1050, FHD, IPS, 256GB SSD, 16GB DDR4 RAM)
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest