Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz dancsuri #38664 üzenetére
Milyen routert ? topik.
Hasznos az összefoglaló !
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Laposelemer
tag
válasz dancsuri #41835 üzenetére
Ha Surveillance Station-el akarod a kamerákat kezelni, akkor csak a belső winyóra tud rögzíteni.
Kamerából valamilyen 3 vagy 4Mp-es Hikvision-t ajánlanék.
Ha megvan a motyó, akkor lehet szó a hogyan csináljam-ról. Egyébként a sima rögzítésig eljutni a SStation-ben nem nagy feladat.
-
WaterWave
veterán
válasz dancsuri #42677 üzenetére
Érdekes mert ugye ez WD Purple.
Nem tudom ki ajánlotta de nem nagyon ért hozzá, attól eltekintve hogy ezt is tudod vele használni, vagy akár a greent is..
Purple lényege hogy 0-24 re vagy kihegyezve de megfigyelőrendszerekhez tervezték.. Magyarán olyan helyre szokták rakni, amely kamerarendszereket üzemeltet...
Nasba is jó, de nas használatra nem véletlen van kihegyezve a RED-re• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
kgymac
őstag
válasz dancsuri #43439 üzenetére
esata hdd ház + esata kábel. Elvileg több hdd-t is támogat, Borisz76-nak van egy cikke a külső eszközös tárhelybővítésről (sharkoon 5lemezes ház), [olvasd el].
Külső eszközként fog megjelenni, nem volumeX néven, bár nem próbáltam, szerintem nem lehet róla torrentezni. Az egész partíciót egyben fogja megosztani, hasonlóan az usb-s hdd-khez. Több partíció esetén több megosztás lesz.
Nem syno (xpenology) alatt lehetne varázsolni, hogy belső hdd-(k)nek lássa a dsm[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz dancsuri #44808 üzenetére
ki mondta ezt, honnan szedted?
Nekem valós időben is mutatja a képet a telo DS cam, a S. Station asztali gépen megnyitva. h265+ formátumra állítva full felbontáson. 8mp. Visszajátszás is megy, és videót letöltve is meg tudom nyitni a windows.-ban hiba nélkül.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz dancsuri #44820 üzenetére
Támogatott kamera is kell hozzá.
[pl]szerk:
a támogatott kamera lista persze üres. A támogatott ups lista alapján ez nekem nem túl nagy meglepetésszerk2:
nvr használok, ss nem érdekel. Ha lesz olyan kamerád, amit támogat, meg fog jelenni a listában.
(újabb Hikvision vagy Alphafinity kamera javasolt)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Blu-ray lejátszók
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest