- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IRO21
senior tag
válasz
valaki7697 #98197 üzenetére
Tapasztalat sajnos nincs, mert már régóta nem használom a DLNA-t, de parancsorból is el tudod indítani az indexelést.
Kb. így:synoindex -R /volume1/video
Nézd meg, hogy a qBittorrent megfelelő jogosultsággal tudja-e így futtatni. A beállításokban meg lehet adni letöltés végén futtatandó külső parancsot.
Ha másképp nem megy, akkor felvehetsz egy időzített feladatot rá! -
Chrys_
addikt
válasz
A 2. ponthoz annyit, hogy Transmission esetén is lehet módosítani az útvonalat. Áttehető másik kötetre is a letöltött anyag, ha az "sc-transmisson" user be van állítva a másik kötet megosztott mappájánek elérésére is.
Én így töltök az első kötet Download megosztott mappájába, utána a Transmission kliensben megadom az új helyet, ha meg akarom tartani a tartalmat, de áthelyezve akár másik kötet egy megosztott mappájába, miközben seed-ben is marad.Van a Download Station-nek hasonló kliens programja PC-re, mint a Transmission-nek? Vagy csak a webszerver használható?
-
Tamarel
senior tag
válasz
A 2-hez annyit tennék még hozzá, hogy titkosított megosztott mappánál dupla helyet foglal, titkosított lemeznél csak egyszer.
-
Patice
Topikgazda
válasz
A problémádra ugyan nem tudok megoldást írni, de megosztom, hogy én hogyan oldaottam meg az évek során a torrent + médiafogyasztást.
Én is Dockerben használok qbittorrentet a letöltésekhez, ezek mind egy mappába mennek, és ott maradnak, amíg seedben tartom.
Médiaszervernek Plexet használok, mert az tudja figyelni bármelyik mappát, amit megadok neki, mint média mappa.
Így a letöltés után automatikusan frissíti a Plex a tartalmat, nem kell áthelyeznem, mert ott marad, csak jól kell összehangolni ezeket.A DLNA jónak tűnhet a médiatartalmak elérésére, de nem mindegyik TV tudja, vagy ha tudja is már nagyon gyérek a mai kodekekhez a képességei.
Viszont megjelenítőnek még teljesen jók, így kaptak külső lejátszót, aminél nekem az volt a lényeg, hogy jó legyen Plex kliensnek is.Így mindenhol egységes felületet lát mindenki, nálunk többen használják, több profilt is létre lehet hozni a Plexben, hogy mindenkinek külön legyenek az előzményei.
+ Távolról is használják akár a nagyszülők, akár az ott nyaraló unokák, vagy a tesóim is.Újabb TV-ken elég jó a Plex kliens is (újabb LG TV-k), oda nem kellett külön lejátszó.
A letöltéseknél egy dolog van még amit nem tudtam automatizálni: amikor hozzáadom a torrentet, akkor még manuálisan adom meg a tartalmak kategóriáit, így a közös letöltési mappában vannak almappák, amit így a Plexben is el tudtam különíteni, pl. filmek, sorozatok, természetfilmek, rajzfilmek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest