- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
zsamiatt #98189 üzenetére
Pontosan.
Egy időben azt a megoldást választottam, hogy volt 1 db letöltős mappám.
Az ide került anyagokat áthelyeztem egy saját , másik könyvtárba , amiben kategóriákra bontva voltak almappák : Film felirat , Film szinkron , Dokumentum filmek , Dokumentum sorozatok , mese , stb....mappákkal.
Mindet a saját kategóriájába tettem át.
Viszont itt is volt egy "csavar".
Értelem szerűen egy filmet a Filmek mappába tettem de úgy , hogy a Film mappa neve eredeti nyelvű volt. A fájl benne pedig a magyar címmel szerepelt.Pl : Letöltöttem : Aliens.1986.DTS-HD.....
A Film mappa neve lett : Aliens - 1986
A benne lévő fájl pedig : A bolygó neve Halál - 1986
Így ha kerestem egy filmet a Total Commander segítségével, akkor tudtam keresni angol és magyar címre is...attól függően, hogy éppen melyik jutott azeszembefejembe.A legszebb pedig az volt , hogy a Download Station simán folytatta a seed-et.
Aztán mint kiderült....innen tudtam meg...., hogy ezt link-eléssel oldja meg a rendszer. Tehát nincs adatsuplázódás ( 1 nagy több lemezből álló , SHR kötet van ) a köteten belül.
Írtam is róla és csináltam egy szemléltető képet is :
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest