Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

Topikgazda

válasz valaki7697 #98197 üzenetére

A problémádra ugyan nem tudok megoldást írni, de megosztom, hogy én hogyan oldaottam meg az évek során a torrent + médiafogyasztást.
    Én is Dockerben használok qbittorrentet a letöltésekhez, ezek mind egy mappába mennek, és ott maradnak, amíg seedben tartom.
    Médiaszervernek Plexet használok, mert az tudja figyelni bármelyik mappát, amit megadok neki, mint média mappa.
    Így a letöltés után automatikusan frissíti a Plex a tartalmat, nem kell áthelyeznem, mert ott marad, csak jól kell összehangolni ezeket.

A DLNA jónak tűnhet a médiatartalmak elérésére, de nem mindegyik TV tudja, vagy ha tudja is már nagyon gyérek a mai kodekekhez a képességei.
    Viszont megjelenítőnek még teljesen jók, így kaptak külső lejátszót, aminél nekem az volt a lényeg, hogy jó legyen Plex kliensnek is.

Így mindenhol egységes felületet lát mindenki, nálunk többen használják, több profilt is létre lehet hozni a Plexben, hogy mindenkinek külön legyenek az előzményei.
    + Távolról is használják akár a nagyszülők, akár az ott nyaraló unokák, vagy a tesóim is.

Újabb TV-ken elég jó a Plex kliens is (újabb LG TV-k), oda nem kellett külön lejátszó.

A letöltéseknél egy dolog van még amit nem tudtam automatizálni: amikor hozzáadom a torrentet, akkor még manuálisan adom meg a tartalmak kategóriáit, így a közös letöltési mappában vannak almappák, amit így a Plexben is el tudtam különíteni, pl. filmek, sorozatok, természetfilmek, rajzfilmek.

Új hozzászólás Aktív témák