-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki7697
csendes újonc
Ezt is megtudtam, hogy a Synology NAS alapértelmezett letöltőjének, a "Download Station"-nak 2 előnye van ahhoz képest, mintha valaki külső letöltőre cserélné, mint pl. én tettem a "qBittorrent"-re váltás során:
1. Automatikusan szinkronizálja a futtatott tartalmat, aminek DLNA elérés kapcsán van nélkülözhetetlen jelentősége! Pl. ahogyan én is TV-ről indítom...
2. Amennyiben ugyanazon a köteten van a DS letöltési útvonala, mint amelyik köteten belül mozgatod a letöltött tartalmat, módosítható a letöltött tartalom elérési útvonala és elnevezése, attól még ugyanúgy seed-ben marad...
Mj.: Bár ezt a tartalom szerkesztést a "qBittorrent" alkalmazás már akkor tudja, mikor megnyitsz egy "*.torrent" fájlt...
Mellesleg már régen megtanultam, hogy úgy érdemes beállítani a letöltési útvonalat a kliensben, hogy az a kötet megegyezzen azon kötettel, ahol majd véglegesen szeretné az ember a tartalmat tárolni... akkor "nincs" tartalom áthelyezési idő...Mondjuk ebből engem csakis az 1. érdekel, hogy ugyanaz meg legyen mókolva a Container Manager alkalmazáson belül telepített "qBittorrent" alkalmazás esetében is!
Szóval arra még meg kell találnom az automatikus megoldást...
Hátha valaki tapasztalatból tudna velem megosztani rá egy működő megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest