Új hozzászólás Aktív témák

• valaki7697

csendes újonc

Ezt is megtudtam, hogy a Synology NAS alapértelmezett letöltőjének, a "Download Station"-nak 2 előnye van ahhoz képest, mintha valaki külső letöltőre cserélné, mint pl. én tettem a "qBittorrent"-re váltás során:
    1. Automatikusan szinkronizálja a futtatott tartalmat, aminek DLNA elérés kapcsán van nélkülözhetetlen jelentősége! Pl. ahogyan én is TV-ről indítom...
    2. Amennyiben ugyanazon a köteten van a DS letöltési útvonala, mint amelyik köteten belül mozgatod a letöltött tartalmat, módosítható a letöltött tartalom elérési útvonala és elnevezése, attól még ugyanúgy seed-ben marad...

Mj.: Bár ezt a tartalom szerkesztést a "qBittorrent" alkalmazás már akkor tudja, mikor megnyitsz egy "*.torrent" fájlt... :DD

Mellesleg már régen megtanultam, hogy úgy érdemes beállítani a letöltési útvonalat a kliensben, hogy az a kötet megegyezzen azon kötettel, ahol majd véglegesen szeretné az ember a tartalmat tárolni... akkor "nincs" tartalom áthelyezési idő...

Mondjuk ebből engem csakis az 1. érdekel, hogy ugyanaz meg legyen mókolva a Container Manager alkalmazáson belül telepített "qBittorrent" alkalmazás esetében is! :DDD

Szóval arra még meg kell találnom az automatikus megoldást... :W
    Hátha valaki tapasztalatból tudna velem megosztani rá egy működő megoldást. :U

Új hozzászólás Aktív témák