Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
-
Boss81
senior tag
-
addikt
válasz Boss81 #78252 üzenetére
Én Név-nek és Találatok-nak ugyanazt szoktam megadni, ezt próbáld:
SEAL.Team.S05E*.2160p*Hun*
Nekem ilyesmik remekül működnek (én is 1080p-t szoktam, az E betűt azért hagyom bent hogy a sorozat utolsó epizódja után megjelenő teljes évadot ne töltse le megint egészben).
The.Book.of.Boba.Fett.S01E*.1080p*h264*
Resident.Alien.S02E*.1080p*Ja, és ezek az újonann bekerülőkre vonatkoznak, ami már fent van azt értelemszerűen ez nem fogja letölteni, csak a jövőbeli részeket.
[ Szerkesztve ]
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
veterán
Valaki felrakta már ezt a DSM verziót?
Version: 7.1-42621Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Boss81
senior tag
válasz AiRLAC #78253 üzenetére
Közben gyorsan ránéztem, de meg sem mozdul
Remélem nem értettelek félre. Leírom hogy csináltam.
Letöltési szűrő, hozzáad. Utána szűrő tesztelése, oda bemásoltam a tesztelő címhez, és a találatokhoz is SEAL.Team.S05E*.2160p*Hun* a részt így ahogy van, ami szerint rendben is van. Nyomtam egy mentést.
A találatokhoz nyilván berakta, és a címhez is ezt másoltam be, nyomtam egy OK gombot, frissítettem, és várom a csodát azóta is.
Kérdés! Mit csináltam rosszul?
Na most ezt megcsináltam a http://finderss.it.cx/# oldalával is, és ott is semmi.
Magában a passkey biztos hogy jó, mert alap szinten látja a dolgokat, tehát valami a szűrővel nem frankó.
-
addikt
válasz Boss81 #78256 üzenetére
Még egyszer: ez a jövőben felrakott torrenteket fogja leszedni. Tehát a mostani, már fent levőket nem (az új torrentek listáját figyeli).
[ Szerkesztve ]
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
-
WaterWave
veterán
-
veterán
Ha eladás előtt ki szeretném nullázni a NAS-t, elegedenő fizikailag nyomni egy reset gombot?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nimfas
addikt
Most áltam neki Clone-ozni a 4TB hdd-t a 8TB hdd-re a Macrium programmal.
Szép lassú folyamat, remélem jó lesz az eredmény is...
Átméretezni majd a NAS-ban tudom szerintem, mert itt programon belül nem engedte sajnos. -
nimfas
addikt
válasz Pyttawrx #78278 üzenetére
Sajnos 35%-nál hibával leállt a Clone-ozás.
Betettem a NAS-ba, inkább átmásolom a benne lévő másik hdd tartalmát, és majd azt veszem ki.Kérdés hogy nem raid konfiguráció esetén érdemes SHR vagy elég az EXT4 filerendszer? Utóbbiról PC-n is tudok adatot menteni ha kell.... Mivel jobb az SHR?
-
poirot
őstag
-
addikt
válasz nyiriisi #78281 üzenetére
Nem lehet hogy a kompatibilitás miatt figyelmeztetett csak? Ezt minden olyan meghajtónál megteszi, ami nincs a hivatalos listán. De ezt leokézza az ember és megy minden tovább.
-
Mano66
senior tag
Hogy lehet törölni telepített csomagot amit nem szeretnék használni? Nem találtam törlési lehetőséget.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
evola
senior tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni 2db 6Terrás WD Nas mellé ha vennék 6 vagy 8terrás Western digital Ironwolf HDD-t az beáálítható probléma mentesen hogy legyen meghibásodás elleni védelem is?
Épp most pakolom be a második WD-t de tárhelybővítés céljából..zenéimet tárolom rajtuk és fontos lenne az adatvédelem is..Ha nem gond szerintetek akkor inkább 8Terrásat vennék még kettőt...
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
Borisz76
veterán
Ha az első lemez SHR kötetként lett lértehozva , akkor a most berakott második lemez tulajdonképpen a "tükör" másolat lesz.
Nem nő a tárhely mert a 2.-ként hozzáadott lemezzel "éled" a lemez meghibásodása elleni védelem.Ez az SHR működése.....
De a 3. lemez ( ugyanakkora vagy nagyobb ) behelyezésekor már nőni fog a tárhely. Szintén nőni fog a tárhyely a 4. lemez hozzáadásánál.
Így lesz 1 db kötet mely több lemezből áll.
Nekem is hasonló van a DS918+ modellben ( 4*4 Tb , SHR ).Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Elnézést az offtopkik-ért ,de igencsak jó akciónak tűnik, hátha mást is érdekel:
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
evola
senior tag
válasz Borisz76 #78289 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor meg is rendeltem egy 8 terrásat mert (sajnos) SHR kötet volt az első.
De nem baj végső soron mert kell az adatbiztonság is.Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
Digger
senior tag
Laikusként kezdtem hozzá egy irodába elhelyezni egyetlen kamerát.
A Synology DS220+ típusú NAS-ra van kötve az álmennyezetre elhelyezett Dahua IPC-HDW2231T-AS-0280B-S2 típusú kamera.
Minden rendben van, szépen működik, csak a jelentős hordó torzítás piszkálja a csőröm.
Nincs arra mód, hogy korrigálja ezt a kamera, vagy a Syology? -
Rick4
félisten
válasz Digger #78293 üzenetére
Optikát kellene cserélni, valószínű valami 2.8-as lencse lehet benne, ahogy az a cikkszámában is benne van, így elég nagy szöget lát, de azt hordósan fogja visszaadni (halszem optika), de valamit valamiért.
Ez ilyen, és így van jól, nem nézegetni kell, hanem ha baj van, visszanézni, és akkor az a fontos, hogy minél nagyobb szögben lásson, de azt csak 4-5m-re teszi jól.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Synology Drive-ban tudok úgy beállítani megosztást az adott felhasználónak, hogy nem kell odamennem a gépéhez, és a drive clientben megadni a nason előzetesen beállított megosztást? Tehát valami olyasmire gondolok, hogy Nason megadom a jogosultságot stb. és a felhasználónak automatikusan megjelenik a drive mappájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest