Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Nem tudom milyen átverésről beszélsz. Nagykerekből veszünk mindent és szállítunk partnereinknek. Egyik NASba se eredeti Synology memória került, nem is volt rá szüksége a partnereknek. Bent a cégnél a 1019+ is ugyan így lett bővítve Kingston memóriával. Sok cég mellett mi se vagyunk fent a synology reseller oldalán. Disztribútorból is legalább 6-t látok aki forgalmazza. Tény, hogy mi csak céges projektekbe szállítunk és 99%-ban oda ahol üzemeltetünk is.
Azért furcsa, hogy leszállítottunk több mint 20 partnernek, ahol üzemeltetjük és senkinél nem volt gond. Én nem mondom, hogy nálad nem lehetett probléma. De ilyet kijelenteni, hogy csak a gyári hivatalos rammal megy hülyeség.
@Sanya, ha tudnál olvasni, nem véletlenül írtam, hogy már kimondottan nagyker árlistában is láttok több féle memóriás verizokat. Amúgy tudod mi a hivatalos reseller? Kb kapsz egy oktatást a synologytól -vagy azt se- és feltesznek a weboldalukra. Ettől függetlenül ő is ugyan úgy nagykerből szerzi be. Egyébként meg akor nem felhívta a figyelmet, hogy mivel van bővítve a NAS? Akkor itt mi az átverés? Tényleg nem értelek.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest