Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kewixtv

    csendes tag

    válasz dkess #60061 üzenetére

    Köszönöm!

    Akkor igazából a DS218+ is bőven megfelelő. Igazából garancia meg érdekes téma, mivel ahogy olvasom elég ritka, hogy bármilyen Synology eszköz is 5 éven belül megadja magát. Tehát 2 év alatt, ha bármi gondja lenne úgyis kiadja.

    ui: két ethernet nem a sebesség miatt gondoltam. Hanem van UPC és telekom előfizu is. Bár igazából csak telekommal lenne használva (az stabilabb).

    Más: Merevlemeznek ajánlottátok a Seagate-et (fentebb írtam, hogy WD RED elég drága, az új típus ami olcsóbb SMR alapú - ami nem támogatott syno szerint), viszont gyártó oldalán és más helyeken sem találok róla semmi infót. Pontos típus: ST4000VN008 . Arról szeretnék meggyőződni, hogy ez nem SMR alapú. Egy CMR-nek jobban örülnék. Ahogy utánanéztem az SMR alapúakat elkezdte a synology szelektálni a kompatibilitási listából, mivel állítólag "sokszor" nem megfelelően működnek pl raid1-ben a tükörlemez menet közben leáll, stb, mert nem tudja abban a sebességben írni, a már egyszer megírt területet? :)
    Igazából még ezt sem teljesen értem, csak nem szeretném azt, hogy megveszem ezt a Seagate típust és később lekerüljön a listáról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák