Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisztian84

újonc

válasz krisztian84 #50357 üzenetére

Sziasztok!

Van egy Synology DS216j-m. Eddig semmi gond nem volt vele, de tegnap óta megmakacsolta magát és a TVn keresztül (Médiaszerverrel) nem játsza le a filmek kb 80%-át. kiterjesztés irreleváns, lejátszik pár mp4-et és mkv-t, és van hogy avi-t és más mkv-kat nem játszik le amik pár nappal korábban gond nélkül mentek...

Ha belépek a NAS felületére akkor a csomagkezelési központnál csak a telepítetteket látom, egyébként azt írja hogy: "Ellenőrzés sikertelen. Ellenőrizze a hálózatot és az időbeállításokat."

Lefrissítettem a 6.2.2-es verzióra, leállítotttam, újraindítottam a NASt, a médiaszervert, az sem segített

Ha asztali gépről megnyitom a megosztott mappát, onnan gond nélkül elindítom a kérdéses filmeket... Egyszerűen nincs ötletem mi lehet a gond... :|

Illetve még egy észrevétel, sem a Médiaszerverrel sem a Plexen keresztül nem játsza le az adott filmeket... Olyan mintha a 720p-s felbontástól nem játszaná le őket, de ez sem teljesen igaz mert van hogy régebbi filmek sem indulnak el

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák