Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz lewisfm #41212 üzenetére

Csak egy különkiadások része van tehát nincs XY évad karácsonyi különkiadása stb.
    Évad (S00):0 -ba kell rakni amit ide akarsz csoportosítani és utána lehet a részeket számozni (E01,E02 stb.) Nem kezeli / keresi le ezeket se rendesen ezt kézzel kell megadni/ lekeresni legtöbbször.

Ami nem jó annál videó adatok szerkesztése és ott add hozzá a már meglévő sorozathoz (választás létező ...)
    és adj egy 0 -ás évad számot meg egy epizód számot annak megfelelően, hogy a különkiadásoknál hanyadik helyen szerepeljen. A címét stb meg vagy lekeresed vagy megadod.
    Igazából nem is a fájl elnevezéssel érdemes ezért játszani, hanem a VS -be meg kell csinálni az ilyeneket sajnos.

A DTV részét egyszer néztem de nagyon fapad volt. Nekem úgy rémlik ment a stream böngészőbe meg gépen futó mpc-hc meg vlc -be is meg tudtam nyitni az adást. De annak aki látott már rendeset annak fizikai fájdalom úgyis a használat. Kb mint jelenleg a PLEX megoldása.
    NAS-ra én egy normálisat láttam eddig és az a DVB-Link volt most, hogy TV-Mosaic lett/lesz nincs webes felület csak kliensekből használható. Ha tehát a webes felület nem fontos és fizetnél is esetleg a programért akkor ezt nézd meg : https://tv-mosaic.com/en/ (lehet, hogy még ingyen tesztelhető meg is tudod nézni milyen ha érdekel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák