Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz envagyok #28950 üzenetére

    Annyi kimaradt, h a filebot node beállításait alul jobb oltalt a tools- configure részen tudod elérni (csak az opensubtitles login jön be) ütemezni bedig szintén alul jobb oldalt az execute-tól jobbra levő lefelé mutató nyíl- schedule-al tudod megtenni. Ekkor a nasnak a vezérlőpult - ütemezett feladatok részébe megjelenik, s ott tudod szerkeszteni, h mikoronta fusson.

    Egyébként amíg tesztelsz, addig ne ütemezd, hanem simán execute-al indítsd el a folyamatot, mert ilyenkor alatta a panelen megjelennek infok s ha vmi nem okés azt látni fogod s azon elindulhatsz :D

    Nomeg ha épp lejött vmi film, ami kb rögtön kellene is, akkor megnyitod a filebot node-ot s execute-al elindítod, nem kell megvárni az ütemezés időpontját. Amúgy pár perc amíg lefut (nyilván proci kérdése is, meg rendezendő adatok mennyisége is). Lehetne a feladatot pl óránként ütemezni is, csak így meg azt kockáztatod meg, h a sorozatod amint lejött, 1 órán belül a helyére kerül hajnalban, de ha akkor még nincs hozzá felirat, akkor úgy is marad.

    Merthogy a filebot node létrehoz a célmabbába (esetemben a videosba) egy .excludes filet, amibe felveszi azokat, amiket már kezelt. Nomeg a filebot input s output helye eltérő kell h legyen, nem tudsz olyan folyamatot megadni neki, h ne bizergálja a helyet s csak feliratot töltsön le hozzájuk (egyébként sima filebottal ez megoldható a filebot -script fn:suball /path/to/folder/ paranccsal)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák