Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz envagyok #28945 üzenetére

    A filebot és filebot node installálása itt van.
    Filebot node beállításaiban add meg az opensubtitle-s bejelentkezésed, különben kitilthat (ha nincs regelj:D)
    A filebot a gyári java csomaggal nem akart települni, ellenben a custom általuk adottal szó nélkül felmászott!

    Filebot nodeban a beállításaim:

    Ezen kívül itt létrehoztam egy rss feedet, felvettem az általam követett sorozatokat - ezek ugye bal oldalt megjelennek sorban egymás alatt. Itt egy fogaskerék is lesz mind mind mellettük balra, ahol beállíthatod, h milyen minőségben szedje majd (alapban sd, én áttettem csak hdra) meg h repackokat leszedje e (alapban igenen volt, de én nem akarom - ugye a repack ami javított verzió, pl a sorozat 9. része jön, de repackban felkerül az 5. s akkor azt emiatt megint leszedné s az nekem nem kell :D) s ezt az rss feedet hozzáadtam a dshez - my feed fülön az oldal alján a Your custom feed address-t kimásolod, irány a nas-download station - rss feeds - plusz gomb s oda beilleszted. még a helyét megmondod hova mentse.
    Így az rss feedben minden általam beállított sorozat magától letöltődik, miután amerikaik javarészt, hajnalban történik ez, ezért a filebot node-ot minden nap 12h-ra ütemeztem, addigra javarészt már talál feliratot is hozzá.

    Ha régebbi vagy gyengébb nasod van aminek nem támogatott az architektúrája, amire a gyári appok között nem ajánlja fel a node.js-t, ami előfeltétele a fielbot node-nak, akkor csak a sima filebot-ot tudod feltenni, s ssh-val tudod futtatni, illetve be tudod ütemezni egyedi srciptként h fusson le. A filebothoz itt a leírás.

Új hozzászólás Aktív témák