Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Logitech Z906
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
Az ugráló letöltési sebességből én arra következtetek, hogy a rendszernek túl sok kapcsolatot kell kezelnie. A TM-ben is állítható, hogy mennyi peer lehet max. torrentenként és mennyi lehet összesen. Próbáld meg lejjebb vinni, kísérletezni pár beállítással, hogy mennyit bír + én még sebesség limitálást is raknék rá.
Ahogy látom a géped sem tudja teljesen kihajtani, akkor ne várd el egy alapvetően gyengébb géptől, hogy ugyan olyan sebességre lesz képes.
Más részről (magánvélemény) mi az, ami nem jön le elég gyorsan? Én mindig előre letöltöm a cuccokat, hogy amikor már nézni akarunk valamit, akkor már ne ezzel kelljen foglalkoznom. Máskor meg törlöm ami nem kell. Éjszakánkét bedobálok mindent, amit le akarok szedni és reggelig bőven van ideje leszedni.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Intel i5 13500 / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti / 512GB NVME SSD / 1TB HDD / Beszámítás / Garancia
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest