Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokosmith
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémában kérném a segítségeteket. Be volt állítva Synology DS214-ben a külső hozzáférés/router alatt a megfelelő portok UPNP-vel (UPC Cisco router-modem), ment minden rendesen. Majd elköltöztem, ahol egy Technicolor TC7200-as (v2 vagy v3 azt hiszem) router-modem van. Itt is próbáltam az adatútválasztó beállítást UPNP-n keresztül, sikerült is elindítani a folyamatot, kiválasztani, hogy milyen alkalmazásoknak akarok portot nyitni, majd kiírta, hogy a router-ben beállított mindent, de a portok foglaltak voltak. Itt már nem értettem, hogy egy szűz router-ben hogy lehetnek a portok már eleve foglaltak... Aztán feltűnt, hogy a DLNA megszűnt létezni a NAS-on, se TV, se semmilyen eszköz nem látta, kizárólag windows és az NFS megosztáson át a média lejátszó. Próbáltam eltávolítani a port továbbítást NAS-on, állandóan kiírta, hogy sikertelen, lépjek be újra DSM-be és próbáljam újra. Tegnap beszereltem egy Asus RT-AC66U routert, itt is szépen felismerte a routert, portok beállítása sikeres, de megint kiírta, hogy a portok foglaltak voltak, újakra tette őket. Illetve még a hálózati környezet ellenőrzésekor kiírta, hogy 2 router van a hálózatban... A UPC-s router jelenleg bridge-ként van használva, nem kéne gondot okozzon. Természetesen a távoli elérés továbbra sem működik, hiába választottam ki, hogy ezeket adja hozzá a port továbbításhoz.
Valakinek van valami ötlet, tanács? Szeretném elkerülni a teljes reset-et, amennyiben van bármiféle megoldás. Mit csinálok rosszul? Hogy érjem el, hogy eltűnjenek a port továbbítások és újra kezdhessem a folyamatot? És hogy érjem el, hogy ne lásson 2 útválasztót a hálózatban?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i7-1195G7 16/512 FHD IPS
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest