Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #29810560

    törölt tag

    válasz varázsgömb #17734 üzenetére

    Rengeteg fajta UPS kapható a piacon. Nem is ajánlnék konkrét típust, mivel nem szeretem magamra vállalni a döntés felelősségét, de mindenképpen olyat vegyél, ami USB-s kapcsolatot tud. Nyilván a legjobb a Synology kompatibilitási listáját (is) figyelembe véve választani, de sajnos nincs minden a Synology-val kompatibilis típus a listán. Így pl. az a gyártó/típus sincs rajta, ami nekem van. Ja! ... és ugye az áthidalási idő az egyik legfontosabb paraméter, mert az határozza meg mekkora kapacitású akku kell, így a méretét, árát is.

    ... de, leírom milyen van nekem: EATON 3S 700 DIN

    Itt látható DSM alatt az UPS táblája:

    3 db akkuval támogatott, túlfeszültség védett SHUCKO aljzata van (amúgy 6 db, de abból 3 db "csak" túlfeszültség védett az akkumulátor ott nem játszik) Egy router, a NAS és egy elosztóval két gigabites switch, egy IP telefon és egy LED lámpa valamint egy LED monitor van rákötve jelenleg. (A monitor egy notebookról kapja a képet, ami persze akkuval támogatott és azzal tudom kezelni az egész rendszert, amíg ki nem hunynak a fények. :D
    Így írja ki azt az akku időt, amit látsz a képen. Ergo kb. 15 percet kibír olyan terheléssel, amit leírtam. ... és ez így is van többször kipróbáltam már.

Új hozzászólás Aktív témák