- Socket AM4
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Szerencsés/gazdag/naív/felelőtlen/nemtörödöm/fanatikus autó fan... vagy rémítően buta az az ember aki már az elején nem számolja ki azt mennyivel jön ki belölle a végén. Ez egy nagyon fontos tényező.
(többek közt ezért nem lesz mégegyszer 9+misis vagy 3misiért utánaddobjánk a 9+misis autonk)Divot esetében a kvázi totalcar volt az amortizáció oka és nem a 3év.
btw idevág ma újra használtam egy 12éves! Swiftet amit mostanra már mondhatni rendszeresen vezetek nem volt aktívan használva egy évi 20kkmet futott jelenleg 238kkm van benne és 9év utca + 3év garázsos tárolás után vígan komoly hiba nélkül megy most is.
A héten lett benne kötelező olaj+szürő+nyári/téligumicsere + ablaktörlő csere + 240ekm után vhogy a kuplung nem volt az igazi cseréltek benne állítólag: "kuplungkötelet"(Ilyen is van?). Mindenesetre most a kupung is újra úgy müködik ahogy kell.
27kFt be került a hivatalos Suzuki szervízben számlával.A rozsda mondjuk kezdi felütni a fejét a 9év panel elött álás meg az, hogy 4 ember tanult meg rajta vezetni nem tett jót a kaszninak, láthatóan van a kocsinak olyan része ami a 240ekm után kopott de ezen felül meghibásodás az évek óta semmi.
További előny amire anno a tulaj mutatott rá, hogy annyi van bontóban, hogy kb 0ftért bármikor kap hozzá alkatrészt.... Ezsem elhanyagolható látván, hogy Toyotaba mennyibe kerül ezaz.... (Tudom Audiba lényegében ingyé van és 241ekm enként kell vezérműszijat cserélni.... az aztán a vezérműszíj.)
Biztonsági dolgok nem zavarják: 99%ban városon belül használja.
Külön érdekesség, hogy a tulaj bár akár Audira is megtehetné de nem akarja lecserélni. Úgy érzi vannak ennél fontosabb dolgok is az életben. Amg kap hozzá alkatrész "0Ftért" addig marad. És én megértem.
-
DeadMeat
nagyúr
-
Thunder78
őstag
Miért ne kétmillás vételárral számoljak?
Ez a Ford 4 éves, újonnan kb 3,5 milla ... pont mint az én autóm.
De megnézheted ezt, ezt vagy ezt is! 1,2-ért nem nagyon kapok semmit, vagy esetleg egy jóval kisebb autót. Azért egy szintet meg tartani akartam. Swift pl a méretei miatt nem jöhetett nálam szóba.De lehet ezen sokáig vitatkozni ... szerintem használt autó esetén sem voltak nagy igényeim (5 éves korhatár, és max 60000km). Lehet hogy nem a legjobb helyen kerestem ... mindenki ott keres, ahol tud. Ez van
A lényeg, hogy nem bántam meg a döntésemet és legközelebb is új autót fogok venni! -
Thunder78
őstag
Nem nyert ... én az újra kevesebbet fizetek. Hála az akcióknak.
500-am volt, 500-at elengedtek ... így kapásból 1 milla lett az indulo és 2,5 a hitel (3,5 millás vételár), amire 30 ezer körül csengetek.
Használta autónál (2 millás vételár) pedig 500 kezdő és 1,5 hitel 5 évre 40 ezer körül alakult volna 5 évre, 7 évre is vihettem volna 32 ezerért. Igen ... utóbbi esetben már 12 éves az autóm, mire lejár.Szerk.: Ezek fél évvel ezelőtti adatok és valósak ... sajnos.
-
Dare2Live
félisten
Énis. Sött akkor sanszosan sokkal többet mint te: Avval mentünk le tavalyelött Adriára, vagy néha apóstol kölcsönkapom, vagy megcsinálok neki vmit és azért rendszeresen használom: A túlságosan nemszeretem saját kisautó Yarishoz képest egy katasztrófa, egy céges agyonhajszolt (szeretem) Swifthez képest egy borzadáj, ha van kisautó amit csak ellenségemnek
ajánlanék az a Getz.
Érdekes a hozzá nem értő totalcarosok (és egyébb média)
akik az autó iparban dolgoznak is hasonló véleményen voltak róla kisautó összefoglalásnál. Nemsokára nálunk yaris csere és olvasgatom őket.....
-
divot
veterán
Na ja, csak a te hozzászólásaidban a következő "logika" szerepel:
A barátnőm imádja a szőke pasikat, én utálom őket, még az életben rá nem néztem egyre sem. Összejött egy szőka pasival, aki megcsalta. Hát, én mondtam neki, hogy a szőke pasik ilyenek.
Érted: általánosítasz, miközben még saját tapasztalatod sincs.
-
-
-
süti5
őstag
Most tényleg objektíven nézve: áruld már el nekem miben jobb sokkal a get mint a swift. Nézegetem a honlapját a hyundai-nak és egyszerűen nemtok rájönni. A gyenge motorra pörögnek, vagy az erősebb motor-jóval drágább kombináció, de tényleg nem értem. A formáró most ne beszéljünk hogy ronda, csak a műszaki adatokról.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
1,3-as glx:
Nekem az első tank benzinnel bejáratósan, városban 6,3 lett a fogyi, mióta kicsit jobban tolom neki 7 körül van a csak városi fogyasztás, de amint kiszabadul a városból egyből zuhanórepülésbe kezd a fogyasztás.
most ~300 kilcsi város és ~150 km vidéki autózás után 6,6l.
Divot kolléga, ha erre téved mesél majd remélem a pályás fogyasztásáról is.(Azt meg tom erősíteni hogy nagy tisztelet nem övezi ezeket az autókat. Talán még a régi 120-as skodám váltott ki hasonló utálatot az emberekből, de azt egy laza gázfröccsel elintézték. A kis swiftet azért nem ennyire egyszerű leírni, és ez agressziót vált ki az emberekből
Tipikus eset:lámpánál hasonló méretű toyota vagy opel, stb. laza otthagyása és sávváltás után hosszú dudaszó, ráfutás a seggemre, villogás...) -
süti5
őstag
Pedig divoté 1.3 vagy 1.5, aoknak sokkal jobb a fogyija autópályán, mert hosszabb az 5. fokozat.
Viszont ezt csak kikövetkeztettem, de tényleg nem volt még 9 liternél több a fogyasztásom. Ha nem nyomja neki az ember - lásd bejáratás - akkor nagyon barátian eszik, a legelső fogyasztásom akkor 7,2 literes átlag volt:-)
Az összátlagot most télen fokozatosan rontom, 7,8-ról ment fel 7,9-re, most meg hosszabb pálya után meg sok várossal 8,0. Soha nem nullázom és elég jól mér, ellenőrzöm, mindig egy kútnál tankolok, mindig teli és minidg ugyanannál a kútfejnél.
Sokszor nagyon nehéz megállni, mert ha viszont nyomja az ember, akkor simán 8 felett fogyazst, viszont akkor megy is cserébe:-)
Múltkor egy kia ceed-del szkanderoztunk dombra felfelé piliscsabánál, két sáv ment fel, az én sávom dombtetőn elfogy, azt hitte kis szar suzuki most megszopatom, mikor ment volna el mellettem átnéztem az ürgére vissza 3 és ennyi.
Ki lehet használni, hogy sokan még mindig nagyon lenézik a suzukit, aztán néznek, mikor mondjuk országúton vagy dombnak felfelé is van benne erő:-) Ha egyenesben nem is lenne esetleg gyorsabb garantált, hogy kanyarban beéred aki előtted megy, kicsit félek is, mert sok veszélyérzetet kiszed az meberből, annyira stabil.J,a amit még nem említettem, ESP is jól üzemel benne, ez az első kocsim amiben van, de télen pl. külön jó. Mókánál meg kikapcsolható.
-
süti5
őstag
Hát, hogy őszinte legyek, nemtom. Az a baj, hogy 120-200 között elég hektikusan megyek, így állandót nemtok mondani. Az biztos, hogy az eddigi legnagyobb átlagomat azt egy ilyen 120-200 között tempó után mértem, az 9 liter lett. Ebből vissza lehet következtetni, hogy állandó 150-nél kb. 8,5-t eszik.
Ha valaki hosszabb utakra tervezné, annak ez talán kiábrándító, de mondjuk én nem arra vettem. Ez persze nem jelenti azt, hogy szar vele menni autópályán, csak az a rossz érzésed van benne, hogy a tökömér nincs benne egy 6. fokozat, feleslegesen pörgeti így a motort. De meg lehet nézni az 5. sebesség átteéelét, asszem 0,885, a sima swifté meg 0,757 talán. Ez sokmindent elmond, még az 5. is gyorsítófokozat, cserébe mondjuk soha nem kell autópályán 4.-t kapcsolni, dombra fel is simán gyorsul 5.-ből.
-
Calogero
addikt
Ebbe is öröm lesz pakolni....
A nagy csomagtartótér kis rakodó nyílás.... ugyan úgy el lett cseszve mint a Opelnél (bár nekem nagyon tetszik az új opel szedán, de én elfogult vagyok, mint H Astra tulaj).
Szerintem jobb lett volna azt alkalmazni, mint az Skoda Octáviáknál. Ott is meg van a lépcsős hátsó, de szélvédővel együtt nyílik a csomagtér. Sokkal kényelmesebb a pakolás. -
Uzmany
őstag
Ha van rá mód a márkaszerviz esetében, akkor az alkatrészeket ill olajakat nem árt magunkkal vinni. Óriási az árkülönbség.
Persze, ez szervizfüggő. Pl ahol vettem az autót, oda nem vihettem semmit, mert azzal fenyegetőztek, hogy beirják a szervizkönyvbe, hogy hozott anyag. Kerestem egy másik márkaszervizt, ahol nem igy állnak hozzá. Vihetek bármit, előzetesen elmondják, hogy mit és milyen márkát javasolnak az adott alkatrészből. -
Slax
senior tag
Mert aszem itt már volt szó a Loganról (és nincs topikja), neked meg vörös lepel a Suzuki (amim viszont van).
Mellesleg tetszik a 7 személyes Logan. Baromi jó az a kétfelé nyíló ajtó, és hatalmas a csomitér. Csak nekem hosszú a kocsi, és alacsony.
De ha nem kellene sokat terepen járnom, akkor szerintem bevállalnám. De így maradt az Ignis. Szeretem.
-
ett
aktív tag
Egyetértek, drágus az sx4. Viszont máshol is rengeteg van belole. Németeknél, szlovákoknál, cseheknél, lengyeleknél. Oda rengeteget visznek ki.Akárhányszor beulok a gépesbe mikor ellenorzom, jorészt ezen országok kodja van a lapjára írva. Vagy ha jobb kormányos, akkor meg anglia.
-
fokukac
nagyúr
úgy bírom, amikor kötekedsz.
1, itt a sajtóközlemény a statisztikával, tessék : 2007 első félévében a termelés 86%-a ment exportra, ami 100 ezer darabot jelent, és ez szétoszlik Európában.
2, azt pedig különösen nagyon kedvelem, amikor a saját szubjektív tapasztalataidat vetíted ki a világra...
jó, hogy voltál a horvátországban, de az nem a világ. képzeld, én meg még oslo-ban is láttam norvég rendszámú buzukit, sx-et, swift-et, de még ignist is. szóval azért, mert Te még nem láttál külföldi rendszámú suzukit, még lehetnek, nem gondolod?
3, ez nem a koreai csodaautók topicja, bár tudom, hogy te a beépített marketingesük vagy, én életemben nem vennek pl. kia rio sedant.
bocs
-
Enemy
aktív tag
-
ett
aktív tag
Na, akkor lehet ezért ment nálunk is tavaly a dili, mert egyik-másik autón iszonyat nagy volt a kézifékkar holtjátéka, meg volt amelyiknél a kézifékút is. De az is gáz az egészben, hogy vagyunk mi, a QC ugye és utánunk még van a HUP (hold up, vagyis a visszajavítók). Ha egy autó tökéletes, vagyis nincs a lapján hiba (ez a tavalyi évben kb. 100-ból 10 darab, mostmár elég sokat javult az arány, most kb. 40-50 % úgy jön le a sorról, hogy jó), akkor megy egyből a showerbe, utána parkoló és irány a világpiac. Ha viszont van rajta hiba, akkor HUP. Na most a HUP-on vannak a javítók és a hibaátvevők. Ha nem olyan a hiba, hogy hozzánk kell visszajönnie a gépnek (pl. funkcióhiba, szivárgások, ilyenkor nálunk landol), akkor az átvevők kiütik és mehet a piacra. Szóval voltak kavarások. Ezért tavaly év vége felé a soron vezettek be újításokat, nem tudom miket, de azóta sokkal több a jó autó és nem jön le annyi szemét hibás autó onnan.
-
-
fokukac
nagyúr
jajj, ne hasonlítgassál már minden a szamarához...
meg egyébként is, a szamaráról nekem nem a tágasság jut eszembe (igaz nem ma volt, hogy utoljára ültem olyanban)
egyébként a mai kocsikban már olyan bonyolult beállíani az üléspozíciót, hogy lehet, hogy tényleg az tréfált meg, hányféle paraméter van... -
nemcso
őstag
Nekem olyan problémám volt a Swift-vel, hogy tartósan Opelt vezetve, át kellett ülnöm ismét egy Swift Sedan-ba, ahol egynapi vezetés után hátfájást kaptam. Olyan érzésem volt, mintha a két vállamat megfogva össze akartak volna hajtani a hossztengelyem mentén.
Szóval egy Opel ''fotel'' után kissé szűknek éreztem a Suzuki ülését. De tartós vezetésnél már ismét nem volt ilyen gondom. -
divot
veterán
Ez tényleg megszokás kérdése, mert én a magam 184 centijével nem tolom teljesen hátra az ülést, hanem egy kattintással előtte pozícionálom. Hozzáteszem: mivel hátfájós vagyok, szinte majdnem derékszögben ülök, nyilván ez is számít.
De az tény, hogy az első helykínálatra még egyik szaktotyikban sem panaszkodatk a Swift-tulajok, pedig akad köztük böszme nagy állat szép számmal. -
süti5
őstag
Kedves Tildy!
A héten átvettem a swiftet (3 ajtós), és egyszerűen nemtom elképzelni, mi kicsi azon neked elől..... én 120 kiló vagyok, 184 cm, és komolyan mondom, qrvára kényelmesen elférek. A titok annyi, hogy meg kell találni az ülést előre-hátra csúsztató és a háttámla dőlésszögét állító gombokat/karokat
Akinek a swift elől kicsi, ááááá...télleg no comment..... -
AmunRa
senior tag
Nekem a formája nem tetszett.
A belső digitális műszeres sem. De a vége fele azt hiszem volt normális analód műszere.
De az is csak volt!
Aztán az egérkamion, ignis ami hasonló, mint az egér, meg a még kissebb alto.
A swift ami nekem a legjobban tetszik, az sx4 ami meg nem jó semmire és drágga. -
ett
aktív tag
Én írtam, hogy fúrt 1.5-ös, mivel elég közeli információm van róla. De attól még nem rossz. Eredetileg gti-t akartak a swiftből, csak olyan probléma merült fel, hogy amire ráírják, hogy gti, annak bizony 150 pacisnak kell lenni. És mivel ez nem teljesült, ezért lett csak sport. Na úgy azért már bivaly kis gép lett volna, így csak egy picit erősebb, mint az 1.5-ös, de nagyon jól gyorsul egy darabig. Az 1.9-es diesellel mértük össze, kb. 100-ig fej-fej mellett haladtak, aztán az 1.9-es kilőtt a swifthez képest, mint egy rakéta.
-
süti5
őstag
Az a 100cm3 fúrás nemigen gyengíti a szerkezetet....
A lényeg a többi alkatrészen van, azoknak kell bírniuk a többletterhelést. Mittomén hengerfej, dugattyúk....
Egyébként tényleg nem értem miért ódzkodsz zsigerből a swiftektől, és keresel indokokat rá.....ez a ''meggyengítés'' is.....
Ki tudja, akár milyen falvastagságú alapból egy suzuki egy hyundai vagy kia vagy bármilyen motor. Meg hogy abból mit, mennyit lehet kihozni. Az ignis sport motorja is 1.5-ös, de nagyon jól bírja a kiképzést....Nyilván nem az alap 1.5 ignis motorja dolgozik benne, hanem cserélték a motor terhelt alkatrészeit a tartósság érdekében.
Végre örülni kéne, hogy minőségi, megbízható, tetszetős kocsikat gyárt a suzuki Magyarországon. Az, ha utálod a formáját, szíved joga. De a minőséget, árat, egyebeket legalább el kéne ismerni..
A legnagyobb tuningcágek (schnitzer, amg) is fúrják a motorkat és ugyanúgy garanciát adnak rá, nyilván tudják, miért.
Ja, még annyit, hogy egy új blokkot kifejleszteni embertelen sok pénz, én sem értem, miért, de így van. -
süti5
őstag
Honnan tudod, hogy ki és mikor miből tervezte a kia-k motorját például?.....
Merthogy a daewo-két, ma chevrolet néven futnak, a valamikori opel kadett-ből származtatják.....
Miért baj az, hogy egy 2005-ös tervezésű motor gyárilag erősebb kivitelű változata kerül bele? A 125 Le pedig nem csak a motor átalakításából jön sztem, hanem a sport kipuffrendszer - nem csak kipuff!.
Íme a gyári szöveg:
''A motor lélegzeteállító teljesítménye a Swift Sport számára kifejlesztett részegységeknek köszönhető. A szívócsonk különleges, megszélesített szívónyílásai és polírozott belső felületeijavítják a nagy teljesítmény eléréséhez szükséges légáramlást. Az elektronikus vezérlésű folytószelep a gyors reakcióért felelős. A szívó- és kipufogószelepek vezérlőbütykei nagy szelephézagot tesznek lehetővé, ezért a nagy fordulatszám-tartományban megnövelt motorteljesítmény gondoskodik az erőteljes, folyamatosan rendelkezésre álló gyorsítóhatásról. A melegen kovácsolt dugattyúk erejének tartóssága azok olajhűtésének köszönhető. A kipufogórendszer nagy teljesítőképességű kipufogódobjával és kettős magasfényű kipufogóvégével mind megjelenésében, mind hangzásában tiszteletet parancsoló.'' -
divot
veterán
Ti írtátok?
Én ugyan ilyet nem írtam.
Egyébként meg az alaphelyzet az, hogy az ember akar vennie egy sportos kisautót. Na most a ceed nem az, tehát marad a tesztelt hármas, meg a Ford Ka Sport, a Ford Fiesta ST - bár az drágább, igaz jobb is.
(Mindenesetre annyira vicces vagy itt a Suzuki topicban.)
-
tildy
nagyúr
A 116ot rosszul írtam, moist néztem meg 125 az kb. .
Mindenesetre elég fura, hogy egy sportmotor túlképpen mechanikailag gyengébb (mivel fúrt 1.5ös) , mint egy utcai...
[link]
Hasonló ár?(valódi) 1.6os motorral kia ceed ex 122 lóerő, 3 999 000-4 239 000.
Igaz nem alufelnivel. Bár kinek mi a fontos, én a kettő közül biztos nem a swiftet választanám.
[Szerkesztve] -
AmunRa
senior tag
-
bobsys
veterán
erről az ÁSZról még jót nem hallottam senkitől, egyébként érdekes történet és eléggé bicskanyitogató a szervíz hozzáállása
volt csajom suzukijából (2000es sedan) anno kilopták a komplett hűtőt, nem vette észre (géptető rendesen visszacsukva) beszállt és elindult csepelről, a kocsi a délinél adta meg magát, szereztek új hűtőt, beszerelték, feltöltötték és pöcre indul azóta is (megjegyezném: akkor még nem ismertem)
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
Aztírtam, hogy kb ''már k*ra unom folyamatosan mindig baja van és ahelyett, hogy ''horgásznék'' a szervízbe rohangálok vele.'' mosthogy lejár a gari megmár előre rettegek.... mivan ha velem akarják az eddigi garis dolgot kifizettetni.
hogy ez konstrukcio hiba vagy sem, nemtudom, nemérdekel ez így szar.
és szó nincs arrol, hogy én szidni szoktam a kocsim.
Suzukink volt, jellemzően csak dicsértem. szinte bántam leseréljük.
aztán franciánk. Míg mások szidták nekem semmi bajom nemvolt vele, ''csak dicsértem'', bántam lecseréljük.
most Toyotank van. és amint lehet túladok rajta.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
még annyi jutott eszembe, hogy nekem ''nyikorog a váltó ha 1-2 felé húzom'', de no problem ugyanis ez teljesen normális a motortérben van vmi baszás ami váltásnál a bowdent mozgatja és az nyikorog cserélni lehetne de minek, ilyen műanyag vacak. Kuplungnak fent kell fognia, könnyen benyomhatónak kell lennie és ha jó a kuplung akkor nagyon kis helyen fog, mondjuk úgy hogy nehéz csúsztatni (mikor tanultam rendszeresen le is fulladtam vele, mert egyszerűen ledobta a lábamat ahol hirtelen elkezdett fogni). Belseje ha csörög zörög az kilóméterállástól függően elfogatható mert mégiscsak műanyag minden.
Hány km van amúgy benne? -
bobsys
veterán
hideg motornál nagyobb fordulaton füstöl-e (valaki menjen mögöttük és nézze)
valamint futómű, futómű és futómű
nekem eszi a féltengelyt (bár ez a kanyarodási stílusomnak is köszönhető), kanyarban eltekert kormánynál kigyorsításkor darál-e , nagyobb sebességről erős fék (majdnem satu) ráz-e a kormány, úthibáknál kopog-e a futómű. Hirtelen ennyi jut eszembe. Motorikusan nem szokott ezekkel baj lenni ha kap olajat meg vizet. Viszont egykor törött (nem koccanás) stiftet én nem vennék, láttam az enyémen hogy mit okoz egy kis koccanás eltudom képzelni milyen mikor törik rendesen. Volt kollegám anno belefutott egy törött swiftbe. Mikor alánéztek el sem hitték, hogy ilyen létezik. Az egész alváz úgy volt széthúzva annyira összeroppant.
-
divot
veterán
Csak emlékezz vissza, hogy mennyire csalódtatok a Swiftben, mivel csak 112Nm-t tud a 92 lóerős motorja. Na most gondold el, hogy mire képes a 99 lovas suzuki motor egy ekkora autóban. A népítéletben a legelfogultabb SX4 tulaj is azt írta, hogy hát bizony lomha a kicsike. A 107 lóerőt meg az 1,6-ból hozták ki, autómata váltóval...
A 120 lovas dízelért meg horror összeget kell fizetni. -
divot
veterán
Ha nektek bejön a gyönge motor a nagy kasztnihoz, a rövid, kényelmetlen első ülés, az autó méretéhez képest kicsi csomagtartó, a baloldali első oszlop, ami miatt életveszélyes minden balkanyar, akkor hajrá.
De tudod mit? Vegyeteket egyet, mert tök kafa kocsi. Majd azzal a tudattal ülhetsz benne, hogy milyen jól megszivattál engem.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
1. Ne vegyen SX4-et, mert nem jó autó. A dízel elmegy, viszont piszok drága, annyit nem ér az egész. Egyébként meg elhibázott a konstrukció. Én is kacérkodtam vele, de hatalmas csalódás volt a próba.
2. Továbbra sem értem, hogy mi a vicces abban, ha elhaladsz az autóddal a Suzuki szalon mellett, ami egyébként azon az útvonalon található, ahol minden nap minimum kétszer elhajtasz. De biztos bennem van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nintendo Switch 2
- Socket AM4
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged