Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én pl pont ezért fogom lehet, hogy megvenni ha nem lesz nagyon elrugaszkodott az ára pláne itt magyarba de ez ugye majd kiderül.
Tetszik ahogy kinéz és régen nekem sajnos kimaradtak a Zalman hűtők mert akkoriban nem voltam annyira jártas ezekben a témákban és csak a gyári ment mindenen.Jelenleg egy ID-Cooling SE 224 XT ARGB V3 van a 12600KF-en ami így alap órajelen+offset Biosba elég is neki és még kussban is van. 'Tuning engem sem érdekel, csak azért van ez a procim mert olcsóbb volt mint egy 13400F de annál meg jobb'
Tehát nem kéne új hűtő de nekem sosem tetszettek annyira ezek a torony hűtők és engem meg igen is érdekel, hogy néz ki a gépem ha már itt van az asztal tetején ablakkal az oldalán.AIO-n is gondolkoztam csak a kinézet miatt de arra még nem vitt rá a lélek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest