Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó #16 üzenetére
Miért lenne vacak? Ha nem csúcsteljesítményt kínál, akkor már vacak? Értem én, hogy vannak jobbak, de ha valakinek a kinézet fontosabb?
Próbáljunk már meg egyszer elvonatkoztatni a saját preferenciáinktól! Igen, én is el tudok; mert nekem sem kellene - pl. nálam az, hogy ki a gyártó, nem számít (se a Zalmanra, se a Thermaltake-re, se a Noctuára, ...(és még sorolhatnám)... nem élvezek el), a kinézet szintén nem érdekel (lehet akár búgócsigás is, ha az megfelel a saját mércéimnek), és az sem dob fel, ha 500W-ot is le tudna hűteni (hiszen nincs is ilyen procim). Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy valaki egy ilyen, cikkbeli hűtőt vesz, mert ablakos, RGB-s házába rakja, ahol jól néz ki. Ráadásul a teljesítménye egy átlagos procihoz bőven elegendő (sőt!, AMD oldalon mindre is, ha nem tuningol valaki - a 9950X3D is csak 170W tdp-jű).Komolyan: engem már kezd dühíteni ez az "ez is sz@r" hozzáállás, ha éppen valami nem a legjobb valamiből/mindenből...
-
válasz
Geri Bátyó #16 üzenetére
Plusz teljesen egyedi felépítés, a ventilátor sem cserélhető. Ez hiába unalmas dizájn, még mindig hatékonyabb:
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen autót vegyek?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Linux haladóknak
- Futás, futópályák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest