Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xeon forever
üzenetére
+1 és ezt igazolták a játékosszámok.
Heggesztettetek volna bele kampányt a volt filmsztárokkal, csinálhattak volna velük promót. Meg ellopni multi/coophoz az összes jó ötletet a Helldivers 2-ből.
Az a baj, hogy jelenleg a Helldivers 2 jobb játék.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Kapkodva csinálták és adták ki végül, gondoltom a Helldivers 2 miatt.
Én mondjuk vártam volna 1-2 évet a kiadó helyében.
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Igen, ha csak az optimalizációt visszahoznák a kezdeti szintre, már sokat dobna a gamen.
Egy egyébként a hangulatot ennyire adó gamet így elcseszni
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Videókat nézve én is csalódtam...
Pedig nagyon várós volt, beszéltünk is róla még a Helldivers 2 megjelenésekor.
-
d@vee
őstag
Szóval kevés tartalom, optimalizáltság nuku, a grafika egy fos...a Helldivers 2 mellett ennek nem sok értelme van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mint játék jó. De egy kb. 1 év szünet után mikor elővettem akkor csak néztem, hogy korábban faszán futott magas beállításokban stabil fps-el, most meg brutális fps bezuhanások vannak.
Aztán leárazták a Helldivers 2-t a Steamen, ott kb. ugyanazt a játékélményt kapom, csak teljesen működő, stabil fps-es formában.
-
vakablak93
őstag
Na igen, teljes mértékben egyet kell értsek a cikkel.
Tavaj amikor előzetes állapotban elérhető lett májusban, azonnal megvettem, mert a filmnek nagy rajongója vagyok.
Valóban ha épp működik akkor állati az élmény, az első film vegén az erődbeli jelenetet nagyon adja.
De ennyi, ahogy a cikkben is írva van, változatosság nemigen van, de eszméletlen bugok és borzasztó teljesítmény igen.Annyit hozzátennék, mint aki első nap óta játtszik, hogy bár a grafika nem volt más, az első hónapban a teljesítmény szuper volt.
Azután jött egy frissítes ami mindent elrontott, és azóta máig is borzalmas....
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő