Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • fogtunder

  nagyúr

  válasz boost #8 üzenetére

  2. a lekvárt én úgy csinálom, hogy ládába rakok el valamennyit a termésből, sima csillag nélkülit, mert a lekvár árát nem befolyásolja olyan mértékben (vagy egyáltalán, erre most nem emlékszem), de ugye idő, szóval az egészet nem éri meg konvertálni, viszont az se jó, ha a preserves jar kihasználatlanul áll. illetve kell ültetni pár gyümölcsfát, azokról is lesz annyi termés, amiből folyton tudsz lekvárt csinálni.

  3. kicsúszni az időből nem tudsz, mert kvázi nyitott végű, viszont a harmadik év végén van egy kvázi értékelés, de ezért kár újra kezdeni, mert megfelelő tervezéssel simán ki lehet pörgetni két év alatt is a dolgokat.

  a 100 blueberry nem sok kicsit? nekem mikor ennyi növényem volt, az volt a baj, hogy mire meglocsoltam, már majdnem dél volt és elment a stamina fele is, na ez az, ami nem jó, mert ha lemész a bányába, akkor 5 szintet le kell tolni egyben, hogy elérj a követekző lift állomásig. esős napokon nyilván nem probléma, de ha süt a nap, alig tudsz bármi mást csinálni. mondjuk pénz az lesz belőle.

  [ Szerkesztve ]

  a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások

Hozzászólok Aktív témák