- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jön Magyarországra a BenQ csúcs OLED monitora
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
senior tag
nagyon jó. a Dynatrontól valami ilyesmit vártam.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
mad823
senior tag
A ventit nem teljesen értem. Egy rack mount ház nem egy sor ventivel kezdődik?
-
fatpingvin
senior tag
nem mindegyik, meg ugye ahhoz hogy ez normálisan működjön légterelő csatornák kellenek. egy nem teljesen OEM összerakott gépnél kifejezetten van létjogosultsága.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
slmSIG
tag
...vov.
"710 grammot nyom"
Egy ilyen, egy RTX 40XX és akkor el lehet kezdeni a fekvőházak tömegesebb gyártását...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Régóta szeretnék itthonra egy hangszigetelt rack towert, de sajna egy kisebb vagyon.
SilverStone-nak egyébként akadnak szimpatikus fekvő házai.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fanti
addikt
Miben is lesz ez jobb ennél?
"Igen, tudom, mindenki videót vág, miközben a háttérben webszervert futtat és sokmilliós rekordszámú adatbázisokban keres, és nem akarja, hogy a Crysis futtatása közben szaggasson a 8K stream" - bteebi
-
tserrof77
senior tag
válasz
fatpingvin #9 üzenetére
+1, illetve a TDP keret, ami "csak" 170W.
Amúgy először vinnyogni akartam, hogy mármegintegyhüleméretű ventis, amúgy jónak tűnő hűtő, de a mérőszalagnak hála rájöttem, hogy későbbiekben normál 9.2-es ventikkel bővíthető/cserélhető...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-
-
flexxx2
őstag
ennek is a talpán a heatpipe csövek látszanak,
nem az van, hogy ha nem látszanak akkor jobb a hőátvétel?
Kérdezem, mert mostanában ilyeneket mutogattok itt -
burriebonz
tag
Nem is tudtam hogy a zenélés mellett már ezzel is foglalkozik!
-
hegegabi80
addikt
Semmiben sem jobb, de nem is ugyan akkora a kettő:
95x95x130 710g vs. 118x126x160 1020g
fan: 103 x 30 vs. 120 x 120 x 25Amúgy nekem tetszik, kíváncsi leszek az árazásra, a Jonsbo V9-be 135mm magas hűtő fér be. A szereléken látszik, hogy csavarok rögzítik, így talán lehet is kapni külön hozzá majd intel lefogatót.
-
ttt
senior tag
Lassan egy évtizede nem értem, miért nincsenek valamire való fekvő házak. (Vagy csak én nem látok
)
A procit is ki akarja szakítani az alaplapból a hűtő és a videókártyák is feszítik az alaplapot, szóval technikai megoldásnak az álló elrendezés már régóta nem optimális.[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
senior tag
nem véletlenül vettem én egy 4U racket.
az egyetlen oka hogy tornyházra váltottam az az volt hogy elfogyott a hely benne a kártyáknak.
ugyanitt nagyon örülnék egy olyan képháznak ami kvázi AT szabvány, azaz a bővítőkártyákra van optimalizálva, riserekkel lehet bele pakolni a "fő" gépház tetejére pakolva.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tapsyfüles #20 üzenetére
Noctua 4 lyfe.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Akula
őstag
Vajon mit tudna venti nélkül? Egy passzív gépbe 65W-ig jó lehet
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az A49-es, AMD processzorok ra szánt megoldás a 4U magas rack-mount házakhoz optimális.
- Noctua NH-U12S processzor hűtő
- Beszámítás! Corsair RM750x 750W (2018) Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Corsair RM750 tápegység, dobozos, garanciális - eladó!
- Vento a8 ATX ház kártyaolvasóval! leárazás!!!
- Thermaltake Toughpower GF1 850W moduláris tápegység fehér (PS-TPD-0850FNFAGE-W) Bontatlan, új
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest