Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Hővezető paszták
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Azt szeretném kérdezni a cikk írójától, hogy "beégette" tesztelés előtt kellően a fülest vagy úgy nyersen esett neki 1-2 óra fogdosás után?
Csak mert nekem volt korábban egy Anker Soundcore Liberty 2 Pro fülesem, ami furán szólt, majd kellő bemelegítés után életem leghangosabb és legszebb hangú fülesévé vált. Annak is otromba, mindenre rátelepedő mélyei voltak, majd cirka 8 óra különböző zaj rajta való lejátszása után a hangja úgy összeállt, mint z a bizonyos állapotú női fehérnemű! Sajnos mivel amikor csak lehetett a fülemben volt, aztán (gondolom szétizzadtam, ragasztó nem verítékre lett tervezve) szétesett. Azóta is próbálgattam vagy 6-7 fülest, mind rakás szar volt ahhoz képest, de még a 80eFt+ Pioneer meg B&O fülesek is komolytalanok voltak ahhoz képest. Egyedül az Audio Technica ATH-TWX9 fülesem tudta beérni, de az meg < 1 órás üzemidőt tudott, mert akitől vettem átbaszott (tuti megáztatta a 100+eFt-of fülest, erről kussolva.
Most egy NnothingEar 3 B171-et nyüstölök. Nem rossz, de se mélyekben, főleg hang izolálásban nem jeleskedik. -
Low Noise
senior tag
"Romlott a hangminősége?" – itt szerintem a hangolással van gond, és nem a hw-vel. Ilyen szempontból el tudom képzelni, hogy az L3P (nekem is van) jobb.
Sajnos a gyártók többsége – hiába az app, a sok preset, eq. – nem képes olyan fülest csinálni, ami mindenkinek megfelel.
Itt is azt néztem, hogy az app-ban ugyanúgy nem lehet a 100 Hz alatti régióhoz hozzányúlni. Vagyis, ha a "sub" régió neked sok, akkor így jártál.
Tesztek alapján nekem az Earfün fülesei szimpatikusabbak. Nincs ez a sok csingi-lingi, mint itt, és mintha a hangolásra is jobban odafigyelnének.Igen azt én sem értem miert nem lehet az eq-t lejjebb is piszkálni, de ez eleg altalános dolog sajnos akár dedikált hangkartyánál is van ilyen.
-
Low Noise
senior tag
Skullcandy Method 360, azt a szemetet majdnem én is megvettem, de szerencsére Soundcore sport x20 lett. mindhárom színben gyönyörű
Vissza is küldtem nagyon gyenge basszusa volt, egy Sony C710N lett helyette ami egész jó, nagyon komoly basszusa van amit könnyű egy dedikàlt csúszkával kezelni.
-
Fiatmultipla
kezdő
-
csis_xz
csendes tag
Ha senki más nem teszi, akkor meg kell hogy emlékezek a kispálos utalásról, nehogy Dani elszomorodjon itt a végén. Biztos jól szól rajta az is.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Romlott a hangminősége?" – itt szerintem a hangolással van gond, és nem a hw-vel. Ilyen szempontból el tudom képzelni, hogy az L3P (nekem is van) jobb.
Sajnos a gyártók többsége – hiába az app, a sok preset, eq. – nem képes olyan fülest csinálni, ami mindenkinek megfelel.
Itt is azt néztem, hogy az app-ban ugyanúgy nem lehet a 100 Hz alatti régióhoz hozzányúlni. Vagyis, ha a "sub" régió neked sok, akkor így jártál.
Tesztek alapján nekem az Earfün fülesei szimpatikusabbak. Nincs ez a sok csingi-lingi, mint itt, és mintha a hangolásra is jobban odafigyelnének. -
Low Noise
senior tag
Sajnos, amint ismert lett a márka, az ára is a nevesebb versenytársak szintjére ment, ami viszont érdekes módon a hangminőség egyidejű romlásával párosul. Érdekes üzleti stratégia.
Nekem egy Liberty 3 pro-m van, amit 4 éve vásároltam, hangminőség szempontjából a valaha volt legjobb fülesem és 2-2 meghajtóval dolgozik. Az egyetlen baja, hogy 3 éves kora óta nagyon legyengült az akksi. De annyira jó a hangja, hogy most tervezek hozzá akksikat venni és kicserélni.
A lányomnak pedig vettem egy Space Q45-t 2 és fél éve. Nagyon szereti, napi szinten használja és még mostanában is mondja, hogy mennyire szereti, mert olyan szépen szól.
Szóval szerintem nem jó az irány.
Romlott a hangminősége? Ugy hallottam az új gyapjú-papír membrán brutál basszusra és csillogóbb magasakat tud mint a dupla hangszórós korábbi megoldások, előbb utóbb tervezem is megvenni, csak az ovális gumi harangoktól félek egy kicsit.
-
Plug Life
senior tag
„conchba” 😂😂😂
-
Segal
veterán
Sajnos, amint ismert lett a márka, az ára is a nevesebb versenytársak szintjére ment, ami viszont érdekes módon a hangminőség egyidejű romlásával párosul. Érdekes üzleti stratégia.
Nekem egy Liberty 3 pro-m van, amit 4 éve vásároltam, hangminőség szempontjából a valaha volt legjobb fülesem és 2-2 meghajtóval dolgozik. Az egyetlen baja, hogy 3 éves kora óta nagyon legyengült az akksi. De annyira jó a hangja, hogy most tervezek hozzá akksikat venni és kicserélni.
A lányomnak pedig vettem egy Space Q45-t 2 és fél éve. Nagyon szereti, napi szinten használja és még mostanában is mondja, hogy mennyire szereti, mert olyan szépen szól.
Ugyanígy vagyok vele. Amikor a régi fülesem (sabbat e12 ultra) elkezdett haldokolni akkor sok olvasás után vettem egy éppen jóárasított sima 5-öst. Értem én hogy ez "Pro", na de akkor is...
Főleg úgy hogy volt anno egy Sony wf-1000xm5 fülesem is és ár/érték arányban brutális csalódás volt. A Sabbat viszont maga a megváltás volt. Brutális volt a hangerő és azóta sem illet annyire egyetlen füles sem a fülembe. Szó szerint mintha az én fülformámhoz tervezték volna
-
Luck Dragon
támogató
Köszi a tesztet , maradok 4 Pro-nál.
-
Morph33
tag
-
Low Noise
senior tag
Nekem az ovális harang a Skullcandy method nál se ment bele a fülembe.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Bossyy
tag
Nekem még a Liberty 4 van meg a Soundcoretól és az olyan szépen szól (tudom-tudom TWS olyat nem tudhat), hogy igazság szerint szívesebben használom, mint a Sony WF-1000 M5 ömet.
Érdekes, hogy a 4 ben még volt pulzusmérő is, meg hozzá egy alapvető egészségügyi app is, illetve oldalanként két-két meghajtó, míg az újdonságnál ezek már nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A34, 6/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HP EliteBook Aero 635 G7 Ryzen 5 4650U - 1 év garancia, Refurbished
- Samsung Galaxy S20FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával