Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz looser #18697 üzenetére

    Egyebkent az, hogy mit iszok is kb olyan, mint pl az insta :)

    Ide a topikba jellemzoen mar csak olyat irok be, ami meguti az ingerkuszobot, ahhoz pedig mostanaban eleg kulonlegesnek kell lennie. Pl a Mead Scientist Svartja volt iden az, amin fel oran keresztul azon agyaltunk egy Track Uzon (triple sour) / Hoppin Frog Pentuple (BA triple) / Northern Monk Glory (TIPA) / Alvinne Cuvée d'Erpigny Sauternes (wine BA barley wine) / Finback Stasis (sour) "kisadagkostolo" utan, hogy ezt igy egy magyar fozdenek sikerult osszehoznia. A tobbitol az Uzon kivetelevel csak egy kicsit logott le kifele, osszehasonlitaskepp a BYM Evermindje ebben a ligaban vallalhatoan semmilyen egyszer elmegy volt. DE: ilyen este jellemzoen negyedevente van egyszer.

    namost volt meg egy ilyen este ha mar lent voltam Budapesten, de a Chocolate Manifestoval konkretan harom eve szemeztem. a Loreleiel elotte meg ugy voltam, hogy akkor ezt most igy barati kornek sajnos meg kell kostolnia. aztan meg volt nekik Wild Beer es Praire imperial stout csapon.

    ilyen kor talan meg egy volt iden Stockholmban.

    ja igen, azon kivul, hogy ilyen ritkan van (csak ez nem fog az online feluletrol lejonni): iden ket hetig lakasfelujitottam Budapesten, nyaralas helyett, es gyakorlatilag estenkent moralt fenntartani mentunk vacsorazni :) .

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák