Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • NeoMoha

  újonc

  Üdv mindenkinek!
  Előre is köszönöm a segítséget. Pár mondatban vázolnám a helyzetett.
  Egyik barátom megkértem, hogy tegyen frissebb androidot a készülékemre. Ez elég nehézkesen ment, több próbléma is felmerült. Aztán odáig fajult a dolog, hogy boot menűben rosszul értelmezte a dolgokat elmondása alapján mi szerint az operációs rendszer törlése új android rendszer számára lehetőségre ment, mert elmondása szerint az android 5.0-nak az a titka, hogy jól működjön hogy formázott készülékre rakjuk. De nem ez a lényeg, hanem hogy orvosolható e a próbléma? Jelenleg csak a sony felírat jön be és boot menűbe sehova nem lehet tovább lépni. Mégegyszer előre köszönöm a válaszokat és ha lehetőség nem szervízes megoldásokat, mert pénzt erre a telefonra már nem szánékozok kiadni.

 • gregus021

  tag

  Üdv!
  Próbálkozz a telefon saját topikjában is!
  A Sony PC Companion látja a telefont? Ha igen, próbálj meg ezen keresztül frissíteni. Ha esetleg nem sikerülne próbáld meg a telefon topikjának kiemelt kommentjében ezt a részt:
  "Flashmode-ban ragadt telefon javítása:
  Ha a telefonunk újraindításkor csak a Sony logóig jut, és nem akar bebootolni, és a Flashtoollal, meg a PCC-vel sem tudjuk újratenni, akkor a következő módszert tudjuk csinálni:
  1. Letöltjük az s1tools-t, majd a C5303 boot repair qhsusb_dload.zip-et.
  2. Futtatjuk az s1tools-t, és rákattintunk a flash-re.
  3. Kiválasztjuk a mellékelt sin fájlt.
  4. Követjük a program további utasításait.
  Angol forrás: xda [Guide]Zeus Flash Or qhsusb_dload Solved"

Hozzászólok Aktív témák