Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bartimre88

  tag

  válasz zoka. #6300 üzenetére

  Kedves zoka,
  Nem tudom teljes mértékben osztani a véleményed a SonyCenterrel kapcsolatosan. Egy pillanatig sem kételkedek abban, hogy valóban olyan volt a kiszolgálás, mint amit leírtál, de szerintem nem általánosíthatunk. Rengetegszer jártam már SonyCenterbe (Erdélyben lakom) és a lehető legpozitívabb véleményem van róluk. 2 hete vásároltam tőlük egy SE1E1E-t, de mondhatom, hogy a tenyerükön hordoztak. Igaz, már ugy mentem, hogy előre lefoglaltam a notit, de ha például csak felhívod őket és érdeklődsz, akkor is nagyon segítőkészek. Látványra is nagyon megfogott a hely, legalább 6-8 noti van kirakva, persze üveg mögé zárva, de az összes működött (bekapcsolt állapotban voltak) és közkívánatra lehet őket nézegetni, tapogatni (az illetékes kinyitja az vitrint). A vásárlás során rengeteg dolgot elmond a notival és a garanciával kapcsolatosan, szinte jegyzetelni lehetne belőle. Hiába mondtam el, hogy már volt vaiom és tisztban vagyok a garanciális dolgokkal is, ő a biztonság kedvéért újra elmond neked mindent. Esetleges hátrányuk a SonyCenterből vásárolt notiknak az lehet, hogy meghibásodás esetén, ők teljes mértékben leveszik róla a kezüket, a supportra hivatkozva, tehát bármiféle problémád van, azt nem ők fogják kezelni. Azt viszont nem tudom, ha nem probléma hanem komolyabb meghibásodáslép fel, akkor mi a teendő, tehát, hogy ők küldik esetleg el a szervízbe, vagy neked kell elküldened futárral. Nos, dióhélyban ennyi, én, személy szerint mindenkinek ajánlom a SonyCentert, persze nem szeretnék zoka ellen beszélni, ez csak személyes tapasztalat.

  Üdv., Imre

 • rossitibi

  tag

  válasz zoka. #6300 üzenetére

  Szia!
  Hát a sonycenter-ről annyit,ahol én vettem,kénytelen voltam a kiállított darabot elhozni,amiből 1 fillért sem engedtek,és ki tudja mióta volt már ott! Mert a raktárban lévő pixeles hibás volt,ami egyébként rendes volt a sráctól hogy szólt! Nem elsőre hoztam el,2hónap után mentem vissza (külföldön tartózkodás miatt)mert azt mondták hogy kaptak gépet,érdekes módon ugyanaz a pixelhiba ugyanott,ezért hoztam el a kiállítottat mert betelt a pohár és már nem bírtam várni! Érdekes hogy bármit szeretnék venni,mindenhol az a duma hogy hiánycikk! Szóval vegyem meg a kiállítottat,vagy vegyek drágábbat vagy nem tudom mért!
  Saturnban is próbálkoztam,csak a kiállított volt és persze nem engedtek belőle! Elég durva 3 kióért! Én kinyalnám a seggét aki annyit ad egy hülye laptopért! Ugyan ez a fényképezőgépemmel,hiánycikk volt és a saturnból hoztam el egy olyant amit becsomagoltak újként,még a kijelzője is karcos volt! 80 ezerért!Mentünk nyaralni ezért nem tudtam visszavinni,mostmeg ki hinné el hogy nem én karcoltam össze! Szemét országban élünk az biztos!

Hozzászólok Aktív témák