Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Flam

  aktív tag

  válasz soldier2 #7748 üzenetére

  Bizonyára a felsőbb kategória jobb anyagból készült, ennek ellenére FW, S szériáknál is elég sok panaszt hallottam zaj, melegedés, szar anyaghasználat problémákra.

  Ahogy látom Ella86 is S szériával rendelkezik és ő is panaszkodik ugyanarra ami az E szériánál tapasztalható.

  ~290 ezer forintos gép meg ne legyen már egy trágyadomb szar, amikor ugyanezzel a tudással 180ért vehettem volna más márkát.

  Vaio érzés véleményem szerint nincs. Főleg, hogy nem hoztál fel semmi olyan egyedülálló dolgot a vaio részéről ami miatt ennek ki kéne alakulnia bárkiben is. :)

  Support semmivel sem jobb, anyaghasználat sem, hardverek ugyanazoktól a gyártóktól vannak összeválogatva akiktől a többi notebook piacvezető cég is vásárol.

  Tehát számomra jelenleg a vaio semmivel sem nyújt többet mint egy Asus/acer/apple/toshiba/samsung notebook nyújthatott volna.

  De örülök neki, hogy van aki elégedett és úgy érzi megéri/megérte a pénzt a vaio-ja. :)

 • littlemamba

  aktív tag

  válasz soldier2 #7748 üzenetére

  FW ügyben szintén zenész, bár én nem mondanám, hogy jobban szerettem,mint a mostanit, de nagyon. Valahol egy szinten. Mindegyikben 1 dolgot tudok kiemelni amit nem szerettem FW-ben a súlyát, SB-nek a hangját. Valahol a kettő összegyúrásából lenne egy priceless vaiom - FW:képernyő színei, hangszóró, multimédia gombok, mikrofon, zsanér, fedlap stabilitás - SB:billentyűzet úgy ahogy van, méret, design és ház, HW, matt kijelző - Mindegy egyéb hozzávetőleg közösen jó bennük, szóval egyéb tényezők bármelyikből jöhetnének. Valami ilyen szuper lenne :-)
  Najó ez nagyon off volt, csak kijött belőlem a vaio szeretet a téma kapcsán...

  BlackBerry Key2 & Sony Vaio Pro 13 & Dell P2414H

Hozzászólok Aktív témák